Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Evde Herkes Handan'a Cephe...

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken 6. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Evde Herkes Handan’a Cephe Alıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Annemizi Saklarken, 6. yeni bölümüyle 12 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, Derya’yla konuşmaya gider ve ona annesinin çocuklarını babasından sakladığını, eğer gerçekleri ona açıklamazsa onu karnındaki çocuğunda kurtaramayacağını söyler. Derya, annesinin hamile olduğunu sanıp donup kalır. Dündar, Handan’ın evine gider. Handan onun, gerçekleri öğrendiğini düşünürken Dündar, Bora ile Derya’yı el ele yakalar. Annemizi Saklarken 6. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Evde herkes Handan’a cephe alıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Evde Herkes Handan’a Cephe Alıyor!

Annemizi Saklarken 6. bölüm ön izlemesinde; Dündar, yaşanan olaylarla ilgili sofrada bir açıklama yapıyor. Handan’ın elini tutup yeniden bir aile olmayı öğreneceklerini söylüyor. Selin, hemen sofradan kalkıyor. Bora, Selin’i götürmek için geliyor. Dündar, Selin’in gitmesine izin vermiyor. Selin, sırf Handan’ı evden kovmak için evde kalacağını söylüyor.

İşte Annemizi Saklarken 6. bölüm ön izlemesi…

ANNEMİZİ SAKLARKEN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Handan, cüzdanını evde düşürür. Derya, annesini takip edince onun Dündar’ın evine gittiğini görür. Nikah memuru da gelir. Derya içeri girip annesinin evlendiğini görünce fenalaşıp dışarı çıkar. Bora, babasının ceketinin cebinde bulduğu gebelik testinin Handan’a ait olduğunu, babasının onun için apar topar evlendiğini düşünür.

Handan’ı tebrik eden Bora da evden ayrılır. Derya, annesinin Dündar’dan çocukları olduğunu sakladığını öğrenip yıkılır. Füsun, Dündar’ın kendisiyle evleneceğini düşünüp gelinlik giyip onun evine gider. Dündar, kapıyı Handan’ın açmasını ister. Füsun, Handan’ı gelinlikle görünce şok olur.

Dündar, Füsun’a Handan’la evlendiğini açıklar. Füsun, yaşadığı şokun etkisini atlatamadan evden ayrılmak zorunda kalır. Dündar’ı Füsun’un kardeşi arar ve ablasının Zerrin’in mezarı başında baygın halde bulunup hastaneye kaldırıldığını söyler. Hemen hastaneye giden Dündar, Füsun’un bebeğini kaybettiğini öğrenir.

Ona zaten o bebeği istemediğini söyler. Benan, kızlarla birlikte yurt dışından döner. Selin, babasına sürpriz yapmak için onun odasına girer. Oda da Handan’ı görünce sinir krizi geçirir. Handan’ın üzerine para fırlatıp onu evden kovar. O sırada Dündar geliyor ve Handan’la evlendiğini söyler.

Selin, evi terk edip abisinin yanına gider. Benan, küçük yeğenini göndermez ve onu Handan üzerinden işlemeye başlar. Ona babasının Handan’ı parayla aldığını, onun ucuz bir kadın olduğunu söyler. Sadece valizindeki gelinlikle gelen Handan, çırılçıplak kalır. Melek, Handan’a hizmetçinin eski eşofmanını verir.

Handan, kıyafetlerini almak için eve gider. O sırada Derya gelir ve annesinin kıyafetlerini camdan aşağı fırlatır. Handan, kıyafetlerini toplarken Dündar gelir. Onu götürüp yeni kıyafetler alır. Ertesi gün Handan’a kredi kartları verir. Bir de araba alıp ona sürpriz yapar. Handan, alışveriş yapıp çocuklarına hediyeler alıp komşusuna bırakır.

Benan ile Füsun, bir olup Dündar ile Handan’ın gizli evliliğinin fotoğraflarını yayımlatır. Handan, fotoğrafları görünce tutuşmaya başlar. Bora, Derya’nın yanına gelip onunla annesi hakkında konuşmak istediğini söyler.

Annemizi Saklarken 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Dündar’a Gerçekleri Anlatmak İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler