Ana SayfaDizilerYargı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Ilgaz'ın Yanında Olmak İstediğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Yargı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Ilgaz’ın Yanında Olmak İstediğini Anlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 16. yeni bölümüyle 16 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz, işinden istifa ettikten sonra baroya başvurup avukat olur ve Ceylin’i savunmak için kolları sıvar. Metin, Ceylin’in yanına gidip onun oğluna iyi gelmediğini söyler. Ilgaz, Neva’ya gidip Ceylin’in tutuksuz yargılanmasını talep eder. Ceylin, tutuksuz yargılanmak üzere hapisten çıkıyor. Yargı 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin, Ilgaz’ın yanında olmak istediğini anlıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Ilgaz’ın Yanında Olmak İstediğini Anlıyor!

Yargı 16. bölüm 2. fragmanında; Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan Ceylin, ailesinin evine gidiyor. Ama orası ona çok yabancı geliyor ve rahat edemiyor. Alıştığı her şey birbiri ardına değişirken artık onu tek mutlu den şeyin Ilgaz’ın yanında olmak olduğu anlıyor. Ilgaz’ın kollarına koşan Ceylin biraz olsun rahat bir nefes alıyor.

İşte Yargı 16. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin’nin, nöbetçi mahkemenin kararıyla tutuklu olarak yargılanmasına karar verilir. Mahkemeden sonra nakil aracında bir ertelenme olur. O sırada Ilgaz Ceylin’i, odasına götürür ve onunla konuşur. Ona o geceyle ilgili ne hatırladığını sorar.

Pars, gidip başsavcıya durumu anlatır. Başsavcı, Ilgaz’ın odasına zorla girilip Ceylin’in oradan çıkarılmasını ister. Daha sonrasında Ilgaz’ın bu dosyadan uzaklaştırılmasını ve dosyanın gizli araştırılmasına karar verir. Ilgaz, olay yerine gidip inceleme yapar. Olay yerinde bir üçüncü kişinin ayak izine rastlar.

Eren, dosyaya yeni delilleri ekler. Ama Pars gelip, dosyanın gizlilik kararı alındığını ve kopyalarının olmayacağını söyler. Olay yerinden alınan ceket incelemede yanar ve deliller yok edilir. Laçin, Yekta’nın oğlunu öldürdüğünü düşünür. Sema, işi kurcalar ve Yekta’nın karşısına geçip onun bu işin içinde olduğunu düşündüğünü söyler.

Laçin’in kafası karışır. Yekta’nın yıllar önce yaptığı kazada ölen aileyi onun öldürdüğünü ve o kazadan suçsuz çıktığını hatırlar. Ona, bunu hatırladığını ve o aileyi de mi onu öldürdüğünü sorar.

Ceylin, bir şeyler hatırlar ve hatırladıklarını Ilgaz’a anlatır. Başsavcı, dosyayı kimsenin müdahale etmesini istemeyince Ilgaz, işi ve aşkı arasında bir karar vermek zorunda kalır. Ilgaz, sevdiği kadını yalnız bırakmamak için işinden istifa etmeye karar verir.

Metin, Ilgaz’ın istifa mektubunu görür. Ondan bunu, yapmamasını ister. Ilgaz babasına, sevdiği kadın için bunu yaptığını söyler. Eren’de, bu dosyadan alınır. Ceylin’in dosyası, artık onlardan alındığı için her şey Yekta’nın istediği gibi olur. Bu oyunu bakalım kim bozacak?

Yargı 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’i Hapisten Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler