Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci İle Nişanlanıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci İle Nişanlanıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 54. yeni bölümüyle 18 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gülben, evlerinin alt katına taşınmaya karar verince Safiye ile Naci’nin planları suya düşer. Ceylan ile Han, tekrar birlikte olmaya başlar. Gülben, evinde büyük bir ziyafet verir. Han, gece çöpe çıktığında biriyle yer kavgası eder. Ertesi gün aynı kişi kalabalık bir şekilde Han’ın karşısına çıkar. Han, büyük bir saldırıya uğrar. Masumlar Apartmanı 54. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci ile nişanlanıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Naci İle Nişanlanıyor!

Masumlar Apartmanı 54. bölüm 1. fragmanında; Ceylan, Han’ı bulamayınca onu kazan dairesinde arıyor. Naci, Memduh beyle birlikte Safiye’yi istemeye gidiyor. Hikmet, kızını bir kendisinin iyi anladığını, bir de Naci’nin anladığını söylüyor. Safiye ile Naci’nin nişan yüzükleri takılıyor. Naci, çocukluk aşkı Safiye’yle nişanlanmanın mutluluğunu yaşıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 54. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 53. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, evlerinin alt katına taşınacağını kimseye söylemek istemez. Onlara sürpriz yapmak ister. Naci, Bayram’dan Safiye’ye giydiği önlüğünü gönderir. Safiye, Naci’nin otelden taşındığını duyunca babasıyla birlikte Naci’nin yanına gider. Hikmet, Naci’yle konuşup kızıyla birlikte olmak istiyorsa uzak bir yerden ev tutmamasını alt katı tutmasını ister.

Safiye, Naci’yi alt kattaki daireye götürür. O sırada Gülben gelir ve oraya taşınacağını onların öğrendiğini düşünür. Safiye, Gülben’in oraya taşınacağını duyunca bir şey söyleyemez. Gülben, oraya taşınmaya başlar.

Herkes toplanıp Gülben’in eve taşınmasına yardım eder. Gülben taşındıktan sonra yeni evinde büyük bir davet vermek ister. Yemek yapmaya çalışırken aksilikler yaşayınca Esat’ı arar. Esat, yanında Arda Türkmen’le eve gelir. Arda Türkmen, Gülben’e çok güzel bir menü hazırlar.

Gülben, ziyafet sofrasında yemekleri kendisinin yaptığını söylese de kimse inanmaz. Arda Türkmen’in kendisine yardım ettiğini söyler. Ona da kimse inanmaz. Masada Rüya ile Ceylan karşı karşıya gelir.

Naci, Hikmet’le konuştuktan sonra yeni tuttuğu evi de iptal eder ve iş yerinde yatmaya başlar. Safiye, onu eve çağırır ve Han’ın banyosunda banyo yapmasını ister. Hikmet, buna karşı çıkınca Safiye babasına Naci’nin nişanlısı olduğunu söyleyip susturur.

Naci, banyo yapıp çıkar. Hikmet beyin aklı yine gider ve Naci’yi hırsız zannedip kapasına tava vurup onu yaralar. Han, gece çöp toplamaya çıktığında biriyle yer kavgası yapar. Ertesi gün o adamın kendisini takip ettiğini görüp onun yanına gider. Adam, yanına aldığı dört beş kişiyle birlikte Han’ın üzerine saldırır ve onu feci bir şekilde dövdürür.

Masumlar Apartmanı Dizisinin 54. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler