Ana SayfaDizilerSadakatsiz 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aras'ın Öfkesi Herkesi Şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aras’ın Öfkesi Herkesi Şaşırtıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 46. yeni bölümüyle 19 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ali, annesinin evine gitmemekte ısrar eder. Volkan, Asya’nın evine yerleştirdiği kamerayla onu izlemeye devam eder. Ali, Selen’in kuzenin ısrarıyla dışarı çıkar ve onunla arabaya biner. Kaza geçiren Ali, hastaneye kaldırılır. Ali, ölüm kalım savaşı verir. Sadakatsiz 46. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aras’ın öfkesi herkesi şaşırtıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Aras’ın Öfkesi Herkesi Şaşırtıyor!

Sadakatsiz 46. bölüm 1. fragmanında; Asya, evinde gizli kamera buluyor. Aras ile Asya, gizli kamerayı Volkan’ın yerleştirdiğini anlıyor. Bu duruma çok sinirlenen Aras, Volkan’ın evini basıyor. Volkan’ın üzerine yürüyüp ondan bunun hesabını soruyor. Orada olan Derin, Aras’a engel olmaya çalışıyor. Asya’nın duvarda fotoğraflarını gören Aras iyice sinirleniyor ve kendisini kaybediyor. Onun öfkeden kendisini kaybettiğini gören başta Asya, gördüklerine inanamıyor.

İşte Sadakatsiz 46. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 45. BÖLÜM ÖZETİ! 

Asya, Ali’nin evi terk edip babasının yanına gittiğini öğrenince Volkan’ı arar. Oda, Ali’nin onun Aras’tan ayrılmadığı sürece onun yanına dönmeyeceğini ima ederek konuşur. Asya ise, Aras’tan ayrılmayacağını oğlunun bu duruma alışacağını söyler. Haluk, Gönül’ün akıl vermesiyle Aras’ı yanına görüşmek için çağırır.

Aras, Haluk’un yangın gecesiyle ilgili kendisiyle görüşeceğini düşünüp onunla görüşmeye gider. Ama onun kendisini okula oyun programı hakkında konuşma yapmasını istediğini öğrenince çok şaşırır. Kadir’e, hemen o yangınla ilgili derinlemesine bir araştırma yapmasını ister.

Derya, Bahar’la konuşur ve bebeğini aldırması için bir kaç gün içinde karar vermesini, yoksa hayatının tehlikeye gireceğini söyler. Ama Bahar, bebeğini aldırmak istemez. Melih’le de konuşup ona kararının kesin olduğunu söyler.

Aras, okula konferans vermek için gittiğinde Ali arkadaşlarıyla kavga eder. Volkan ile Asya, gidip okul müdürüyle konuşur. Ali, annesinin yüzüne bile bakmadan babasıyla gider. Asya, yılbaşı öncesi Ali’ye hediyesini vermek için gider. Ama Ali, annesinin hediyesini kabul etmez.

Volkan ile Derin’in boşanma davasının günü gelir. Haluk, mahkeme öncesi Derin’e boşandıktan sonra kızını da alıp evine dönmesini ister. Derin, mahkemede Volkan’dan boşanmak istemediğini söyler. Mahkeme, ileri bir tarihe ertelenir.

Asya, yeni yıl için arkadaşlarıyla program yapar. Ali, babasına Demir’lerin evine gideceğini onunla birlikte yılbaşını geçireceğini söyler. Volkan, yalnız kalır. Arkadaşları Derya’yı ve Bahar’ı arar. Onların Asya ile birlikte program yaptıklarını öğrenir. Sonra Selçuk’u arar. Onunda Nil’le birlikte Asya’larla olacağını öğrenince yalnız kalır.

Demir ile Ali, gece dışarı çıkmak ister. Derin, Volkan’ın yalnız olduğunu öğrenince onları arkadaşlarının yanına bırakacağını söyleyip sofradan kalkar. Ali ile Demir, Selen’in kuzeniyle buluşur. Onun ısrarıyla Ali, başkasının arabasının direksiyonuna geçer. Henüz ehliyeti bile olmayan Ali, kaza geçirir.

Derin, Volkan’ı Asya’nın evinin camının önünde Asya ile Aras’ı izlerken bulur. Tam yeni yıla girildiği dakikalarda Ali’nin kaza geçirdiği haberi gelir.

Sadakatsiz Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler