Ana SayfaDizilerMasterChef'te İlk Üçe Kalan Son Yarışmacı Kim Oldu? Yarışmaya Kim Veda Etti?

İlgili Postlar

MasterChef’te İlk Üçe Kalan Son Yarışmacı Kim Oldu? Yarışmaya Kim Veda Etti?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde yarı final heyecanı yaşandı. Hasan ile Sergen, üç aşamadan oluşan turda büyük bir mücadele verdi. Günün sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı ilk üçe son yarışmacı olarak girdi. Geriye kalan yarışmacı ise yarışmanın dördüncüsü olarak MasterChef’e veda etti. MasterChef’te ilk üçe kalan son yarışmacı kim oldu? Yarışmaya kim veda etti? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te İlk Üçe Kalan 2. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef’te İlk Üçe Kalan Son Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef’in en başarılı iki yarışmacı Sergen ile Hasan, ilk üçe girmek için büyük mücadele verdi. Çekişmeli geçen turlarda kimin eleneceği, kimin ilk üçe adını yazdıracağı büyük bir merakla beklendi. İzleyiciler sonucu merakla ekranlarının başında bekledi.

BİRİNCİ TUR!

Birinci turda yarışmacılara şefler, Pekin ördeği verdi. Yarışmacılardan, bu ördeği fırında tüm olarak pişirmelerini ve iki farklı şekilde sunum yapmalarını istendi. Yarışmacılara tam bir buçuk saat süre verildi. Bu süre içinde her iki yarışmacı da yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımları yaptıktan sonra puanları açıkladı. İlk turun sonunda Sergen 23 puan aldı. Hasan ise 21 puan aldı.

İKİNCİ TUR!

İkinci turda şefler yarışmacılara Pomelo meyvesi verdi. Onlardan bu meyveyi kullanarak yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Her iki yarışmacıda bu meyveyi kullanarak tatlı yaptı. Verilen 45 dakika süre içinde yemeklerini bitiren yarışmacılar yemeklerini şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımlarını yapıp puanlarını açıkladı. İkinci turun sonunda Sergen 42 puan aldı. Hasan ise 41 puan aldı.

ÜÇÜNCÜ TUR!

Üçüncü turda Mehmet şef, yarışmacılara kendi imza yemeği olan Kırlangıç balığı çorbasını tanıttı. Onlardan bu yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar yemeklerini tamamladı ve şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemeklerin tadımını yapıp puanlarını açıkladı. Üçüncü turun sonunda Sergen 61 puan aldı. Hasan ile 66 puanla ilk üçe son yarışmacı olarak girmeyi başardı.

Yarışmaya Kim Veda Etti?

Hasan, ilk üçe girmeyi başardı. Başarılı yarışmacı Sergen’de yarışmanın dördüncüsü oldu. Yedeklerden son yarışmacı olarak giren Sergen’e şefler övgüler yağdırdı. Şeflerle ve arkadaşlarıyla vedalaşan Serden stüdyoyu terk etti.

MasterChef’te İlk Üçe Kalan İlk Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler