Ana SayfaDizilerYargı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Ceylin İçin İşinden İstifa Ediyor!

İlgili Postlar

Yargı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Ceylin İçin İşinden İstifa Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin, tutuklanıyor. Ilgaz’ın onu kayırdığını düşünen Pars ve başsavcı, onu dosyaya ulaşmaması için elinden geleni yapıyor. Ilgaz’ın ulaştığı deliller yok ediliyor. Başsavcı dosyaya gizlilik kararı veriyor. Ceylin’i, kendi savcı kimliğiyle kurtaramayacağını anlayan Ilgaz, köşeye sıkışıyor. Ilgaz, Ceylin için işinden istifa ediyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz Ceylin İçin İşinden İstifa Ediyor!

Yargı dizisinin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin’nin, nöbetçi mahkemenin kararıyla tutuklu olarak yargılanmasına karar veriliyor. Mahkemeden sonra nakil aracında bir ertelenme oluyor. O sırada Ilgaz Ceylin’i, odasına götürüyor ve onunla konuşuyor. Ona o geceyle ilgili ne hatırladığını soruyor.

YARGI 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pars, gidip başsavcıya durumu anlatıyor. Başsavcı, Ilgaz’ın odasına zorla girilip Ceylin’in oradan çıkarılmasını istiyor. Daha sonrasında Ilgaz’ın bu dosyadan uzaklaştırılmasını ve dosyanın gizli araştırılmasına karar veriyor. Ilgaz, olay yerine gidip inceleme yapıyor. Olay yerinde bir üçüncü kişinin ayak izine rastlıyor.

Eren, dosyaya yeni delilleri ekliyor. Ama Pars gelip, dosyanın gizlilik kararı alındığını ve kopyalarının olmayacağını söylüyor. Olay yerinden alınan ceket incelemede yanıyor ve deliller yok ediliyor. Laçin, Yekta’nın oğlunu öldürdüğünü düşünüyor. Sema, işi kurcalıyor ve Yekta’nın karşısına geçip onun bu işin içinde olduğunu düşündüğünü söylüyor

Laçin’in kafası karışıyor. Yekta’nın yıllar önce yaptığı kazada ölen aileyi onun öldürdüğünü ve o kazadan suçsuz çıktığını hatırlıyor. Ona, bunu hatırladığını ve o aileyi de mi onu öldürdüğünü soruyor.

Ceylin, bir şeyler hatırlıyor ve hatırladıklarını Ilgaz’a anlatıyor. Başsavcı, dosyayı kimsenin müdahale etmesini istemeyince Ilgaz, işi ve aşkı arasında bir karar vermek zorunda kalıyor. Ilgaz, sevdiği kadını yalnız bırakmamak için işinden istifa etmeye karar veriyor.

Metin, Ilgaz’ın istifa mektubunu görüyor. Ona, yapmamasını istiyor. Ilgaz babasına, sevdiği kadın için bunu yaptığını söylüyor. Eren’de, bu dosyadan alınıyor. Ceylin’in dosyası, artık onlardan alındığı için her şey Yekta’nın istediği gibi oluyor. Bu oyunu bakalım kim bozacak?

Yargı 15. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ceylin O Geceyi Hatırlamaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler