Ana SayfaDizilerYargı 15. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ceylin O Geceyi Hatırlamaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Yargı 15. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ceylin O Geceyi Hatırlamaya Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gül, Ilgaz’ın yanına gidip ondan kızını kurtarmasını ister. Yekta, Ceylin’in cezasını çekmesini ister. Sema ise, Yekta’ya Engin’in ölümüyle bir taşla iki kuş vurduğunu söyleyip ona Engin’in ölmemiş olabileceğini söyler. Ilgaz, olay yerinde yeni ip uçlarına rastlar. Ceylin, hapishanede o gece neler olduğunu hatırlamaya çalışır. Yargı 15. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ceylin, o geceyi hatırlamaya başlıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin O Geceyi Hatırlamaya Başlıyor!

Yargı dizisinin 15. bölüm ön izlemesinde; Ilgaz, Ceylin tutuklanmadan önce onunla özel görüşüyor. Ceylin, o gece ormanda olduğunu kuş sesleri duyduğunu, Engin’e silah doğrulttuğunu ve onun yere yığıldığını, onu öldürüp öldürmediğini hatırlamadığını anlatıyor. Daha fazla bir şey hatırlayamayan Ceylin, Engin’i öldürmediğini ispat edemiyor.

İşte Yargı dizisinin 15. bölüm ön izlemesi…

YARGI 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, gözlerini açtığında kendisini ormanda ve elinde bir tabancayla bulur. Silahı elinden attığında yerde Engin’in cesediyle karşılaşır. Yaşadığı şoku atlamayan Ceylin, ormanda kaçmaya başlar. Öte yandan Ilgaz, Ceylin’in Engin’in arabasına saklandığını tahmin eder.

Pars’la birlikte Yekta’nın mülklerini araştırır. Onun bir dağ evinin olduğunu öğrenir. Oraya gittiklerinde Engin’in kaçtığı arabayı evin önünde bulurlar. Ama içinde kimse yoktur. Yoldan geçen birleri Ceylin’i görür ve ona yardım etmek ister. Onun saldırıya uğradığını düşünen çift hemen polisi arar.

Ilgaz, Ceylin’i bulup hastaneye götürür. Ceylin, o geceye dair hiçbir şey hatırlamaz. Hemen Ceylin muayene edilip tedavi edilmeye başlar. Ekip, Engin’i ormanda kalbinden tek kurşunla vurulmuş olarak bulur. Olay yerinde Ceylin’e ait bir anahtar ve izler bulunur. Silah, incelemeye gönderilir.

Yekta, oğlunun öldürüldüğünü öğrenir ve onu kimin öldürdüğünün bulunması için bir avukat ordusuyla araştırmaya başlar. Metin, babasının yanına gidip ona, Engin’in onun öldürdüğünü ve Çınar’ı kurtarmak için Ceylin’den de kurtulmak için böyle bir plan yaptığını itiraf etmesini ister. Ama Merdan, oğluna cevap dahi vermez.

Silahın üzerindeki parmak izleri Ceylin’e ait çıkar. Ceylin’in ellerinden de barut izleri tespit edilir. Ceylin, o gece ile ilgili hiçbir şey hatırlamadığı için kendisini de savunamaz. Pars, sonuçlar geldikten sonra mecburen Ceylin’i tutuklu yargılanmak üzere nöbetçi mahkemeye sevk eder.

Mahkemede hakim Ceylin’e Engin’i onun öldürüp öldürmediğini sorar. Ceylin, bir şeyler hatırlamaya başlar. Ama olayları birleştiremez.

Yargı 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’i Kurtarmak İçin Uğraşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler