Ana SayfaDizilerMasterChef'te İlk Üçe Kalan 2. Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te İlk Üçe Kalan 2. Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in büyük finaline sayılı günler kala nefesler tutuldu. MasterChef’in son bölümünde yarışmacılar, ilk üçe kalmak için mücadele etti. Üç aşamadan oluşan oyunda en yüksek puanı alan yarışmacı ilk üçe kalan 2. yarışmacı olmaya hak kazandı. MasterChef’te ilk üçe kalan 2. yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te İlk Üçe Kalan İlk Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef’te İlk Üçe Kalan 2. Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef’in ilk üçe kalan 1. yarışmacı Eren olmuştu. Geriye Tahsin, Sergen ve Hasan kaldı. Birbirinden başarılı üç yarışmacı ilk üçe girebilmek için büyük bir mücadele verdi. İlk turda şefler yarışmacılardan Steak tartar yapmalarını istedi.

BİRİNCİ TUR!

Üç yarışmacı en iyi Steak tartar yapmak için mutfaktaki yerlerini aldı. Verilen süre içinde üç başarılı yarışmacı yemeklerini bitirip şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemeklerin tadımlarını yaptı ve yarışmacılara puanlarını verdi. İlk turun en yüksek puanını Sergen aldı. Tahsin ile Hasan eşit puanla ilk turu tamamladı.

Sergen 18 puan, Hasan ile Tahsin 17 şer puanla ilk turu tamamladı.

İKİNCİ TUR!

İkinci turda şefler yarışmacılara, üç çeşit biber baharatı verdi ve bu ürünü kullanarak onlardan yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Verilen süre içinde üç yarışmacı yaratıcı yemeklerini tamamladı ve şeflerin beğenisine sundular.

Şefler, yemeklerin tadımlarını yaptı ve puanlarını açıkladı. İkinci turda, Sergen ile Tahsin 38 puanda kaldı. Hasan ise 39 puanla ikinci turu birincilikle tamamladı.

ÜÇÜNCÜ TUR!

Üçüncü turda Somer şef kendi yaptığı ‘Ben Saksı Değilim’ yemeğiyle yarışmacıların karşısına çıktı. Önce onlara yemeği tanıtıp onlara tattırdı. Sonra onlardan o yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi.

Üç başarılı yarışmacı verilen süre içinde yemeği en iyi bir şekilde yapmak için mücadele verdi. Hasan, yemeği yaparken aksilikler yaşadı. Tahsin, bir ürünü koymayı unuttu. Sergen’in ise, peyniri sulu bulundu.

Şefler, tadımlarını yaptı ve yarışmacılara verecekleri puanları açıkladı. Puanlama sonucunda en yüksek puanı Tahsin aldı. Tahsin, en yüksek puanı alarak ilk üçe kalan 2. yarışmacı oldu ve Eren’in yanındaki yerini aldı.

MasterChef’te 4. Finalist Önlüğünü Kim Aldı? Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler