Ana SayfaDizilerKardeşlerim 35. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Emel'in Geçirdiği Kaza Hayatını Mı Değiştirecek?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 35. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Emel’in Geçirdiği Kaza Hayatını Mı Değiştirecek?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim 35. yeni bölümüyle 15 ocak cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emel, ufak bir sıyrıkla kurtulur. Evin sahibi kadın Emel’i görmek için evlerine gider. Onların kaldığı evi ve kimseleri olmadığını görünce kadın Emel’i evlatlık almak ister. Ömer ile Asiye, Emel’i çok seven kadına evlatlık verecek mi? Şengül, Ayla’nın evinde hizmetçilik yapmaya devam eder. Ayla, kocasının Suzan’ın evine gidip geldiğini Şengül’den öğrenir. Emel’in geçirdiği kaza hayatını mı değiştirecek?

Kardeşlerim Dizisi Bu Akşam Neden Yok?

Emel’in Geçirdiği Kaza Hayatını Mı Değiştirecek?

Kardeşlerim 35. bölüm yeni fragmanında; Emel’i almak isteyen aile, onu çok seviyor. Onu kendi kızları yerine koyup ona muhteşem bir hayat vaat ediyor. Ömer ile Asiye, Emel’i o aileye vermeyi kabul edecek mi?

İşte Kardeşlerim 35. bölüm yeni fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1479889181451202565

KARDEŞLERİM 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Nebahat, Orhan’ın yanlışlıkla itmesiyle balkondan aşağı düşüp yaralanır. Akif, hemen Nebahat’i hemen hastaneye kaldırır. Nebahat, ağır bir ameliyata alınır. Doruk, annesinin Orhan’ın yüzünden ölümle pençeleştiğini duyunca onların üzerine yürür. Tartışma büyüyünce Asiye ile Doruk’un arası açılır.

Akif, Orhan’ın müdürlük yaptığı dönemde bir yolsuzluk olduğunu, onunla tartışırken Nebahat’in itildiğini ve düştüğü yalanını uydurur. Orhan, kendisini bu konuda savunamaz. Nebahat, bir hafta sonra hastaneden çıkar. Bu arada Orhan’ın ağzını bıçak açmaz. Olanları kimseye anlatamaz.

Gidip okuldan istifa eder. Kaan ile Doruk, birlikte olup Ömer ve kardeşlerine karşı cephe alır. Oğulcan, Harika ile figüranlık yapıp onun okul parasını denkleştirmek için uğraşır. Resül, Suzan ile Harika’nın konuşmalarına şahit olur. Durumu anlayınca okulun ortağı olduğunu ve Harika’nın ücretsiz okuyacağını Suzan’a söyler.

Harika, durumu öğrenince havalara uçar. Ömer Asiye’yle birlikte, Cemile’yi Tolga hakkında uyarmak için onun yanına gider. Tolga, Ömer çalışırken yanına gider ve çalıştığı yeri dağıtır. Onu yirmi altı bin liralık borcun altına sokar. Mazlum, Talya’nın İzmir’e taşınmasıyla evini satıp Ömer’in o borcunu kapatır.

Talya’nın yakınında olmak için İzmir’e taşınmaya karar verir. Ayla, Şengül’e eziyet etmek için evine temizliğe alır. Asiye, temizlik yapmaya bir eve gider. Evin hanımı, Asiye ve Emel’e çok iyi davranır. Asiye’ye, eşiyle şehir dışına çıkacaklarını söyler ve işi bitince kapıyı kapatıp çıkmalarını ister.

Emel, hasta olduğu için uyuya kalır. Ömer, onları almak için eve gelir. Emel’i beklerken onlarda uyuyakalır. Aile, uçağı kaçırınca eve döner. Adam Ömer’i hırsız zannedip silahını çeker. Ömer, engellemeye çalışırken silah patlar ve Emel yaralanır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler