Ana SayfaDizilerElkızı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

İlgili Postlar

Elkızı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 11. yeni bölümüyle yeni yayın gününde ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Harun, Ezo’ya ilk günden eziyet etmeye başlar. Onu zorla nikah masasına oturttuktan sonra, onu kendisiyle birlikte olmaya zorlar. Zeliha, Cavidan’ın kendisine yaptıklarını hatırlar. Ama Cavidan, onun akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eder. Zeliha’nın akli dengesi yerinde çıkar. Bunu duyan Cavidan tutuşmaya başlar. Elkızı dizisinin yayın günü değişti.

Elkızı Dizisinin 11. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Elkızı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Elkızı dizisi cumartesi günleri ekrana geliyordu. Dizinin final tarihinin belli olmasıyla yayın günü de değişti. 13. bölümüyle final yapacak Elkızı dizisi, 11. yeni bölümüyle bundan sonra pazar günleri yayınlanacak.

ELKIZI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezo, nikah masasında Ali’ye evlenmekten vazgeçtiğini söyler. Ali, neye uğradığını anlayamaz. Ezo Ali’ye, onu bir arkadaş gibi gördüğünü söylemek zorunda kalır. Onun Harun’u sevdiğini ve onunla evleneceğini duyan Ali, intihar etmek ister. Songül, bunu fark edip son anda Ali’nin intihar etmesine engel olur.

Harun, annesine en pahalısından mücevherler alır ve düğün hazırlığına başlamasını söyler. Cavidan, evlerine gelen Harun ile Nermin’i evden kovar. Ancak Ezo, babaannesine Harun’la evleneceğini, ondan buna engel olmamasını ister. Bekir, Seher’in Ezo’nun kız kardeşi olduğunu duyunca onu istemeye yakını olarak tanıttığı biriyle gider.

Seher ise, Bekir’in evlenme teklifini ret eder. Mert’e aşık olmaya başlar. Ezo, Harun’un istediği gelinliği alır. Cavidan, Zeliha’ya zorla ilaç içirmeye çalışırken Seher içeri girer. Onun Zeliha’ya kendi ilaçlarından içirdiğini anlar. Zeliha, Cavidan’ın verdiği ilaçları ağzının içinde saklayıp sonra çıkarıp atar.

Cavidan, Zeliha’nın ilaçları çıkardığını görür. Düğün günü gelir ve Ezo, Harun’la nikah masasına oturur. Harun’un zoruyla Ezo, ‘evet’ demek zorunda kalır. Bekir, Seher’i arayıp Cavidan’ın kendisine verdiği para ve altınların yarısını ona vereceğini söyler. Seher’de, Bekir’in yanına otel odasına gider.

Bekir, Seher’in içeceğinin içine ilaç koyar. Seher, içtiği şeyden sonra uyumaya başlar. Bekir, Sehir’i soyup yatağa yatırır ve onu tehdit etmek için birlikte uygunsuz fotoğraf çeker.

Elkızı Dizisi Final Mi Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler