Ana SayfaDizilerMasterChef'te 4. Finalist Önlüğünü Kim Aldı? Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te 4. Finalist Önlüğünü Kim Aldı? Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde 4. finalist önlüğünü alabilmek için Tahsin ile Dilara mücadele etti. Yarışmaya ünlü şef Osman Sezener konuk oldu. Yarışmacılar ilk aşamada onun tanıttığı menüyü hazırladılar. İkinci turda yaratıcı yemeklerini yaptılar ve 4. finalist önlüğünü kazanan yarışmacı belli oldu. MasterChef’te 4. finalist önlüğünü kim aldı? Elenen yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te 3. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

MasterChef’te 4. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

MasterChef’in üçüncü finalist önlüğünü Eren almıştı. Geriye Tahsin ile Dilara kaldı. Yarışmanın son bölümünde iki yarışmacı son finalist önlüğünü alabilmek için mücadele etti. Yarışmaya ünlü şef Osman Sezener konuk oldu. Osman Sezener, yarışmacılara önce kendi yemeğini tanıttı. Yarışmacılardan kendi yemeğine yakın yemekler yapmalarını istedi.

BİRİNCİ AŞAMA!

Ünlü şef Osman Sezener, Kırlangıç balığını üç farklı şekilde kullanılarak yapılan üç ayrı yemeği önce yarışmacılara tanıttı. Yemeğin önemli püf noktalarını onlara anlattı ve sonrasında tadım yaptırdı. Daha sonra yarışmacılara bu üç yemeği yapmak için onlara 75 dakika süre verdi.

Verilen süre içinde Tahsin ile Dilara, yemekleri tamamladı ve şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımlarını yaptıktan sonra puanlarını açıkladı. Tahsin şeflerden, toplam 28 oy aldı. Dilara’nın eti tam pişmediği ve çorbası fazla yoğun olduğu için şeflerden toplam 19 oy aldı.

İKİNCİ AŞAMA!

İkinci aşamada şefler, yarışmacılara goruk suyu verdi. Onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Dilara, bıldırcın dolması yaptı. Tahsin, balık yemeği yaptı. Verilen 45 dakika sürenin sonunda yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımlarını yaptıktan sonra verdikleri puanları açıkladılar.

Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Dilara, ikinci aşamada şeflerden toplamda 23 puan aldı ve 42 puana ulaştı. Tahsin, iki aşamada toplam 48 puan aldı ve 4. finalist önlüğünün sahibi oldu. Dilara, yarışmaya 5. olarak veda etti. Oldukça duygusal bir konuşma yaptıktan sonra şeflerle vedalaşıp stüdyodan ayrıldı.

Sergen, Hasan, Eren ve Tahsin finalist önlüğünü giyen yarışmacılar oldu. Yarışmanın bu akşamki bölümünde; 4 finalist zorlu aşamalardan oluşan oyunlarda karşı karşıya gelecek.

MasterChef’te 2. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler