Ana SayfaDizilerMasterChef'te 2. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

İlgili Postlar

MasterChef’te 2. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, büyük finale yaklaşırken izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. İlk finalist önlüğünü Sergen almıştı. Yarışmanın son bölümünde 4 yarışmacı 2. önlüğü almak için mücadele etti. MasterChefe ünlü şef Mehmet Dede konuk oldu. İlk aşamada yarışmacılar Ahmet Dede’nin imza tabağını yapmak için yarıştılar. İkinci aşamada 4 yarışmacı en iyi yaratıcı tabağı yapmak için mücadele verdiler. Günün sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı 2. önlüğü kazanmaya hak kazandı. MasterChef’te 2. finalist önlüğünü kim aldı? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te 2. Finalist Önlüğünü Kim Aldı?

MasterChef’in yayınlanan son bölümünde yarışmaya Michelin yıldızı Ahmet Dede konuk oldu. Ünlü şef, kendi imza tabağıyla yarışmacıların karşısına çıktı. Yarışmacılara yemeğini tanıtıp, onlardan yemeğine en yakın yemeği yapmalarını istedi. Bu yemek için 4 yarışmacıya tam bir saat süre verildi.

BİRİNCİ AŞAMA!
Yarışmanın birinci aşamasında 4 yarışmacı Ahmet Dede’nin tabağına en yakın tabağı yapmak için mücadele verdi. Verilen bir saat sürenin sonunda yarışmacılar yaptıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yarışmacıların tabaklarının tadımlarını yaptı ve puanlarını verdi.
İlk aşamada; Hasan 30 puan, Eren 22 puan, Dilara 18 puan ve Tahsin toplamda 26 puan aldı. İlk aşamanın en yüksek puanını alan yarışmacı Hasan oldu. Eren’in iki gündür düşük puanlar alması şefleri şaşırttığı gibi ekranları başındaki izleyicileri de şaşkına çevirdi.
İKİNCİ AŞAMA!
İkinci aşamada şefler yarışmacılara soya sosu ürününü verdi. Yarışmacılardan soya sosu ürününü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar en yaratıcı tabağı yapmak için ter döktüler. Süre bittikten sonra yarışmacılar tamamladıkları tabakları şeflerin beğenisine sundu. Şefler, tadımlarını yaptıktan sonra yarışmacılara verdikleri puanları açıkladı.
İkinci aşamada toplamda; Tahsin 45 puan, Dilara 35 puan, Hasan 53 puan ve Eren 40 puan aldı. Hasan, ikinci aşamanın en yüksek puanınını alarak ikinci finalist önlüğünü almaya hak kazandı. Hasan’ın önlüğünü Somer şef giydirdi. Yarışmanın yarın akşamki bölümünde Tahsin, Dilara ve Eren 3. finalist önlüğünü almak için mücadele edecek. Bu üç yarışmacıdan hangisi 3. finalist olmaya hak kazanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler