Ana SayfaDizilerMasterChef 19. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 19. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, eleme gecesiyle ekrana geldi. İki turdan oluşan eleme oyununda, yarışmacılar yarışmada kalabilmek için büyük mücadele verdi. İkinci turun en az puanı alan yarışmacı yarışmaya veda etti. MasterChef 19. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme…

MasterChef 19. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef’in eleme gecesinde, hafta içi eleme potasına düşen üç başarılı yarışmacı Hasan, Tahsin ve Burcu mücadele verdi. İlk turda şefler yarışmacılara, kestane ürünü verdi. Onlardan bu ürünle yaratıcı yemekler yapmalarını istedi.

BİRİNCİ ELEME OYUNU!

Hasan, birinci eleme oyununda tatlı yemeği yaptı. Burcu, yaratıcı yemeğinde tavuk kullandı ve ciddi aksilikler yaşadı. Turun sonunda yarışmacılar yemeklerini yapıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler tadımlarını yaptıktan sonra yarışmacılara verdikleri puanları açıkladılar. Tahsin toplamda 23, Burcu 10, Hasan ise 22 puan aldı.

İKİNCİ ELEME OYUNU!

İkinci turda Somer şef, kendi imza yemeğiyle yarışmacıların karşısına çıktı. Uskumru dolması yemeğini önce yarışmacılara tanıttı. Daha sonra balıktan nasıl kılçığını çıkartacaklarını yarışmacılara anlattı. Verilen 45 dakikalık süre içinde üç yarışmacı da balığı kılçığından ayırmak için büyük uğraş verdi.

Burcu, ikinci eleme turunda yine aksilikler yaşadı ve son anda yemeğini yetiştirdi. Hasan’ın balığı yarıldı. Verilen süre bitti ve yarışmacılar yemeklerini şeflerin beğenisine sundu. Şefler yemeklerin tadımını yaptıktan sonra aralarında konuşup puanlarını açıkladı.

En çok oyu alan Tahsin, günün birincisi oldu ve son beşte yarışmaya hak kazandı. Hasan günü ikinci olarak tamamladı. Son beşte yarışmaya hak kazanmış oldu. MasterChef 19. haftanın elenen yarışmacısı Burcu oldu.

Burcu, MasterChef 2021’nin 6. oldu ve yarışmaya veda etti. Elendiği için oldukça üzülen başarılı yarışmacı Burçu, önce şeflerle vedalaştı. Daha sonra arkadaşlarıyla vedalaşıp stüdyodan ayrıldı.

MASTERHCEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’in bu akşamki bölümünde artık dokunulmazlık oynanmayacak. Son beşe kalan, Sergen, Tahsin, Eren, Hasan ve Dilara bireysel olarak yarışacak. Bu beş yarışmacı üzerilerinde isimleri yazan şef önlükleri giyip yarışacak.

MasterChef 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler