Ana SayfaDizilerMasterChef'te İlk Önlüğü Kim Aldı?

İlgili Postlar

MasterChef’te İlk Önlüğü Kim Aldı?

MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde Burcu elenmişti. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programında geriye 5 yarışmacı kaldı. Şefler, yeni konsepti açıkladı. Her gün ünlü bir şefin tarifiyle yarışacaklarını ve günün ikinci oyunu oynandıktan sonra en yüksek puanı alan yarışmacının üzerinde isimleri yazan önlüğü alacağını açıklandı. İlk turda ünlü şef Yılmaz Öztürk konuk oldu. MasterChef’te ilk önlüğü kim aldı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 19. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef’te İlk Önlüğü Kim Aldı?

Son beşe kalan yarışmacılar stüdyoya girdi ve şefler önce onların düşüncelerini aldı. Beş yarışmacı da yarışmadan birinci ayrılmak istediğini söyledi. Yarışmanın başında Tahsin’in son beşe kalacak yarışmacıların tahmin ettiği isimlerini yazdığı liste açıklandı. Şaşırtıcı bir şekilde Tahsin’in yazdığı isimler doğru çıktı.

İLK AŞAMA!

Yarışmanın ilk aşamasında ünlü şef Yılmaz Öztürk konuk oldu. Yılmaz Öztürk, yarışmacılara önce özel yemeğini tanıttı. Onlardan açık ateşte, Trakya kıvırcık, Zahterli firik keşkek ve kuzu sırtı yemeği yapmalarını istedi. Yarışmacılar, Yılmaz Öztürk’ün yemeğinin tadımını yaptıktan sonra verilen süre içinde onun yemeğine en yakın yemeği yapmak için zamanla yarıştılar.

Verilen sürenin bitiminde yarışmacılar, yaptıkları yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yarışmacılara puanlarını verdi. İlk turun en çok puan alan yarışmacısı Tahsin, en az puan yarışmacısı ise Eren oldu.

İKİNCİ AŞAMA!

İkinci aşamada şefler yarışmacılara çekirdek çeşitleri verdi. Onlardan Çekirdek ürününü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Beş yarışmacı tüm hünerlerini sergiledi ve şeflerin beğenisine sunmak üzere tabaklarını tamamladı.

Şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yaptıktan sonra onlara verdikleri puanları açıkladı. En çok oyu alan yarışmacı Sergen oldu. Sergen, ilk finalist önlüğünü almaya hak kazandı. Danilo şefin, isteği üzere yedeklerden gelen Sergen’in finalist önlüğünü Danilo şef giydirdi.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

Sergen, ilk finalist olarak balkona çıktı. Diğer, oyunlarda Sergen, yarışmacı arkadaşlarını yukarıdan izleyecek. Bu akşam, ikinci finalist önlüğü için yine iki aşamadan oluşan bir oyun oynanacak. Dört yarışmacı arasından en başarılı olan bir yarışmacı ikinci finalist önlügünün sahibi olacak.

MasterChef 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler