Ana SayfaDizilerMasterChef 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, haftanın ve yılın son dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Yarışmanın son dokunulmazlık oyununda ekip Gemze’ye gitti. Mavi ve Kırmızı takım, kendilerine verilen menüyü eksiksiz yapıp misafirlerin beğenisine sundu. MasterChef 19. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 19. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 2. Eleme…

MasterChef 19. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 19. haftanın son dokunulmazlık oyununda Gebze’ye gitti. Takımlardan yöreye ait yemeklerden oluşan menü yapmaları istendi. Mavi ve kırmızı takım, yemeklerini eksiklik hazırlayıp misafirlerin beğenisine sundu. Sonuçlar ise stüdyoda açıklandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve kırmızı takım Gebze’nin yemeklerinden oluşan yemekleri yapmak için büyük mücadele verdi. Yemekleri eksiksiz hazırlayıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler takımların yemeklerinin tadımlarını yaptı ve beğendikleri takıma oylarını kullandı. Ekip stüdyoya döndü ve sonuçlar orada açıklandı.

En çok oyu alan takım kırmızı takım oldu. Kırmızı takım haftanın ve yılın son dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.

Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Danilo şef kendi imza yemeğini yarışmacılara tanıttı ve onlardan o yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Sergen, yemeği yaparken aksilikler yaşadı. Gecenin en başarılı tabağını yapan yarışmacısı Eren oldu.

Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandı ve yarışmanın son beş yarışmacısı arasında yerini aldı. Mavi takım eleme adayı için oylama yaptı. Eren’i oyu beraberliği bozdu. Eren eleme adayı olarak Tahsin’in ismini verdi. Tahsin, haftanın 3. eleme adayı oldu.

Böylece pazar günü yapılacak eleme gecesinde; Burcu, Hasan ve Tahsin yarışacak. Bu üç başarılı yarışmacıdan biri yarışmaya veda edecek.

ÖDÜL OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyunundan sonra ödül oyunu oynandı. 19. haftanın son ödül oyununda konuk olarak ünlüler katıldı. Konuklardan Pınar Altuğ ve Selin İmer Ceceli Kırmızı takıma, Zuhal Topal ve Mustafa Ceceli Mavi takıma geçti. Önlükleri giyen ünlüler, yarışmacılar ile birlikte mutfakta hünerlerini gösterdi. Ödül oyununun kazananı Kırmızı takım oldu.

MasterChef’in Ödül Oyununu Hangi Yarışmacı Ve Annesi Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler