Ana SayfaDizilerCamrdaki Kız 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Sedat'tan Boşanacak Mı?

İlgili Postlar

Camrdaki Kız 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Sedat’tan Boşanacak Mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülcihan, Selen’in hamile olmadığını öğreniyor. Ama Rafet’e, bebeğin düştüğünü söylüyorlar. Sedat, Alper’in Nalan’a videodan bahsettiğini öğrenip tutuşmaya başlıyor. Cavit Sedat’tan, ortaklık işinin imza aşamasını hızlandırmasını istiyor. Selen’in yardımıyla Rafet, imza masasına oturuyor. Ama son anda sözleşmeyi imzalamaktan vazgeçiyor. Sedat’ın sakladığı görüntüleri Nalan, izliyor. Nalan, Sedat’tan boşanacak mı?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’tan Boşanacak Mı?

Camdaki Kız dizisinin 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülcihan, Selen’le Levent’i yanına çağırıyor. Önce Selen’e bir tokat atıp ona, kendilerini hamile olduğu yalanıyla kandırdığı için kızına çok kızıyor. Daha sonra Rafet’e bu durumu açıklamayacağını anlayıp Selen’le, doktora gidiyor. Dönüşte de bebeğin düştüğü yalanını uydurmayı planlıyor.

CAMDAKİ KIZ 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Alper, Nalan’la buluşuyor ve ona elinde hayatını değiştirecek görüntüler olduğunu söyleyip ondan para istiyor. Nalan, durumu gidip annesine anlatıyor. Feride, Alper’le buluşup onun elindeki görüntülerin Sedat ile Cana ile ilgili olduğunu düşünüyor. Bu arada Cana’nın kocası yurt dışında olduğu için ikili sık sık görüşmeye başlıyor.

Feride, Cana’nın evine gidiyor. Cana, Feride’yi karşısında görünce şok oluyor. Sedat, evde olduğu için panik oluyor. Feride, Cana’ya durumu anlatıyor ve Alper’in elindeki görüntülerin ne olduğunu öğrenmesini istiyor. Rafet, Hayri’den Muzo’nun bir işler karıştırdığını öğreniyor. Muzo, Meliha ile ilgili gerçeği babasına anlatıyor.

Rafet, Meliha’nın evine gidiyor ve ona onun gibi kolay yalan söyleyen birini gelini olarak kabul edemeyeceğini ama, ona her konuda destek olacağını söylüyor. Eve dönen Rafet, Selen’in doktora götürüldüğünü öğreniyor. Selen, eve perişan halde dönüp bebeğini kaybettiğini söylüyor. Rafet, torununu kaybettiği için yıkılıyor.

Sedat, Cavit’le buluşup Alper’in Nalan’la konuştuğunu anlatıyor. Cavit, ortaklık sözleşmesinin imza işini Sedat’tan hızlandırmasını istiyor. Rafet, acele etmek istemiyor. Selen, babasıyla konuşuyor. Rafet, imza işini halletmeyi kabul ediyor. İmza öncesi Cavit, elindeki görüntüleri Sedat’a veriyor.

Nalan, Sedat’ın çekmeceye bir şey sakladığını görüyor. Rafet, son anda ortaklık sözleşmesini imzalamaktan vazgeçiyor. Nalan, Sedat’ın sakladığı görüntüleri bilgisayardan izliyor. Sedat’ın, Meliha’yla birlikte olduğu görüntüleri izleyip donup kalıyor.

Camdaki Kız 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Meliha’nın Görüntülerini İzliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler