Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'la Meliha'nın Görüntülerini İzliyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Meliha’nın Görüntülerini İzliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 26. yeni bölümüyle 30 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cana, Meliha’yı kafaya alıp onunla plan yapar. Ancak her şey için çok geçtir. Çünkü Muzo, babasına Meliha ile ilgili gerçeği açıklar. Koroğlu ailesi büyük bir kaosa sürüklenir. Gülcihan, Selen’in yalan söylemesini affedemez. İşler dönüp dolaşıp Sedat’ın başına patlar. Nalan, Alper’den kendisine büyük yalan söylendiğini öğrenir. Camdaki Kız 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’la Meliha’nın görüntülerini izliyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’la Meliha’nın Görüntülerini İzliyor!

Nalan, annesine kendisinden para isteyen biri olduğunu söylüyor. Feride, gidip Alper’le konuşuyor. Cavit, Rafet’in ortaklığı bir an evvel onaylaması için Sedat’ı sıkıştırıyor. Rafet ise, son anda kararını değiştiriyor. Nalan’ın eline Sedat’la Meliha’nın olduğu görüntüler geçiyor. Görüntüleri izleyen Nalan, Sedat’tan boşanacak mı?

İşte Camdaki Kız 26. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Cavit’in otele ortaklığı Gülcihan’ın oyuna kalır. Gülcihan, Sedat’ın ısrarıyla oyunu Cavit’ten yana kullanır. Daha sonra Cavit’in yanına gidip oğlunu neyle tehdit ettiğini, neden böyle bir şey yaptığının hesabını sorar. Cavit ise, ona gerçekleri anlatamaz.

Hayri, Meliha’nın Muzo’nun sevgilisi olduğunu öğrenir. Meliha, durumu ona farklı anlatır. Muzo, Meliha’yla konuşup artık bu oyuna son vermeleri gerektiğini söyler. Meliha ise, onun için çok şey feda ettiğini söyleyip ondan ayrılmak istemez.

Nalan, onların tartıştığını görüp Meliha ile konuşur. Ona, Muzo’yla konuşacağını söyler. Selen, kocasıyla birlikte bebeği düşürdüklerini açıklamak için karar verir. Onların konuşmalarını hizmetçi duyar. Bu durumu Gülcihan’a anlatmak ister.

Rafet, Tako’nun annesini görür. Ona kendisinden bu durumu sakladığı için çok kızar. Feride, Cana ile Adil’in konuşmalarını duyar. Cana’yı güzel bir dille uyarır. Kocasına da, eğer Cana’yla görüşmeye devam ederse kendisine bir avukat bulmasını ister.

Feride, Nalan’ı eve çağırır ve kendisine saygısızlık ettiği için ona çocukluğundaki gibi bir ceza verir. Onu hapsettiği yeri temizlemesini ister. Nalan, annesine boyun eğip elleri yara oluncaya kadar o yeri temizler.

Sedat, Cana’yı arıyor ve onun kocasının yurt dışında olduğunu öğrenip geceyi onunla geçirir. Sabaha karşı gelen Sedat’ı, babası görür. Onun çalıştığına inanmak ister. Nalan, annesinin sözlerinden sonra çocuk sahibi olmak ister ve Sedat’la birlikte olur.

Cana, Meliha’yı bulup onunla buluşur. Alper de, Nalan’ı arayıp onunla buluşur. Hayri, Rafet’e Muzo ile Meliha’yı anlatmaya karar verir.

Camdaki Kız 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alper Nalan’a Ne Anlatıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler