Ana SayfaDizilerMasterChef 19. Hafta Son Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım...

İlgili Postlar

MasterChef 19. Hafta Son Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 18. haftasını da geride bıraktı. Mert’in elenmesiyle 19. haftanın ilk gününde altı yarışmacı kaptanlık oyunu için karşı karşıya geldi. Yarışmacılar Beef Wellington ile kaptanlık mücadelesi verdi. Bu hafta avantaj oyununda yarışmacılara büyük bir sürpriz yapıldı. Altı basketbol oyuncusu verilen menüyü yapmaya çalıştı. MasterChef 19. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 18. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 19. Hafta Son Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 19. haftanın ilk gününde son kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Bu hafta son kaptanlık oyunu oynandı. Önümüzdeki haftadan itibaren yarışmacılar büyük finale kadar artık bireysel yarışacak. Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılardan Beef Wellington yemeği yapmalarını istedi.

KAPTANLIK OYUNU!

19. haftanın ilk gününde son kaptanlık oyunu oynandı. Yarışmacılar en iyi Beef Wellington yemeğini yapmak için mücadele etti. Verilen süre içinde yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, en başarılı Beef Wellington yemeğini yapan üç yarışmacının isimlerini açıkladı.

Tahsin, Eren ve Hasan, bu yemeği en başarılı yapan üç yarışmacı oldu. Bu üç yarışmacı arasından en başarılı Beef Wellington’u yapan ise Eren oldu. Eren, yarışmanın son mavi takım kaptanı oldu. Biraz düşündükten sonra karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Hasan’ı seçti. Hasan’da, son kez kırmızı takım kaptanı oldu.

Takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı Eren, seçtiği yarışmacılar; Sergen ve Tahsin oldu.

Kırmızı takım kaptanı Hasan, seçtiği yarışmacılar; Dilara ve Burcu oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Takımlar oluştuktan sonra şefler yarışmacılara avantaj oyunu için onları bekleyen sürprizi açıkladı. Altı başarılı basketbol oyuncusu sırayla içeri girdi. Üçerli olarak mavi ve kırmızı takıma ayrıldıktan sonra şefler menüyü açıkladı.

Günün menüsü; Mercimek çorbası, Makarna ve Maknolya tatlısı oldu. Yalnız, yarışmacılar sporculara sadece koçluk yapabildi. Hiç bir ürünün yapımına dahil olamadı. Verilen sürenin bitiminde yemekler bitti ve şeflerin beğenisine sunuldu.

Şefler, yemeklerin tadımını yaptıktan sonra sonucu açıkladı. Kırmızı takım 2’ye 1 skorla avantaj oyununun kazananı oldu.

MasterChef 18. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 3. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler