Ana SayfaDizilerYasak Elma 127. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Kumru İle Çağatay'dan Nasıl...

İlgili Postlar

Yasak Elma 127. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Kumru İle Çağatay’dan Nasıl İntikam Alacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 126. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kumru, Ömer’e hemen Fransa’da evlenmeyi teklif ediyor. Ondan bunu kimseye söylememesini istiyor. Kendisi gidip Emir’e söylüyor ve ondan da kimseye bahsetmemesini istiyor. Emir, Yıldız’a gidip onların evleneceğini söylüyor. Yıldız, araştırma yaptırıyor ve Kumru ile Çağatay’ın evleneceğinden emin olunca Çağatay’dan anlaşmalı bir şekilde boşanıyor. Kumru, Yıldız’ın evine gelip Çağatay’a sarılıp öpüyor. Yıldız, Kumru ile Çağatay’dan nasıl intikam alacak?

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Kumru İle Çağatay’dan Nasıl İntikam Alacak?

Yasak Elma 127. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, Yıldız’la Doğan’ı otel odasında basmak için tuzak kurduğunu zannediyor. Ancak, Çetin durumu önceden anlayıp Doğan’ın Çağatay’ın tuzağına düşmesini engelliyor. Yıldız, Çağatay ile eve dönüyor. Ender, Feyza’nın şirket içindeki hareketlerinden onun bir şeyler karıştırdığını anlıyor.

YASAK ELMA 126. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Caner’den onu takip etmesini istiyor. Feyza’nın, Sami’yle işbirliği yaptığını anlıyor. Ancak, bunu fırsatına dönüştürmek için anladığı durumu Doğan’a anlatmıyor. Sadece, Feyza’yı işten kovuyor. Doğan’a da onu kovduğunu söylüyor. Ender, Doğan’la iş görüşmesi için yemeğe çıkıyor.

Caner’den restoranın kapısına magazinci getirmesini istiyor. Magazinciler Doğan’a, Yıldız hanımla ilişkili olup olmadığını soruyor. Ender, sanki onu kurtarmak istemiş gibi Doğan’ın koluna girip onunla bilikte olduklarını açıklıyor. Doğan’a da onu kurtarmak için yaptığını söylüyor.

Kumru, Ömer’e aşık olduğunu inandırıyor. Ona bir an evvel evlenmek istediğini düğünle uğraşmak istemediğini kimseye söylemeden bir an evvel Fransa’da evlenmek istediğini söylüyor. Oda kabul ediyor.

Emir’i yanına çağıran Kumru, Ömer’le Fransa’da evleneceğini döndüğü zaman büyük bir yemek organize etmesini, ancak bunu kimseye söylememesini istiyor. Emir, Yıldız’a gidip durumu anlatıyor. Yıldız emin olmak için ondan gerçekten nikah günü alıp almadıklarını konsolosluktan araştırmasını istiyor.

Kumru ile Ömer’in, nikah günü aldığını öğrenen Yıldız, Çağatay’ı çağırıp ondan anlaşmalı bir şekilde boşanmak istediğini söylüyor. Oda kabul ediyor. Hatta Yıldız, yaptığı protokolde Halit Can’ın ortak velayetini de Çağatay’a vermeyi kabul ediyor. Boşanma davası görülüyor. Yıldız ile Çağatay, resmen boşanıyor.

Çağatay, eşyalarını almak için konağa geliyor. O sırada kapı çalıyor. Kapıyı açan Yıldız, karşısında Kumru’yu görüyor. Kumru, içeri girip Çağatay’a sarılıp öpüyor. Yıldız, büyük bir oyuna geldiğini anlayıp şok oluyor. Bunun rövanşı nasıl olacak? Yıldız, Kumru ile Çağatay’dan nasıl bir intikam alacak?

Yasak Elma 126. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yıldız’ı Yine Oyuna Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler