Ana SayfaDizilerYasak Elma 126. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yıldız'ı Yine Oyuna Getiriyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 126. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kumru Yıldız’ı Yine Oyuna Getiriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 126. yeni bölümüyle 27 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Kumru’nun Ömer’le göstermelik sevgili olduğunu anlar. Kumru’nun yanına gidip, o evlenmeden Çağatay’dan boşanmayacağını söyler. Ömer’in ailesi gelip Kumru’yu ister. Kumru ile Ömer nişanlanır. Çağatay, Kumru’yu kıskanmaya başlar. Yıldız, Çağatay’ın telefonuna takip programı indirir. Bunu fark eden Çağatay, Yıldız’la Doğan’a tuzak kurar. Yıldız, ava giderken avlanır. Yasak Elma 126. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kumru, Yıldız’ı yine oyuna getiriyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru Yıldız’ı Yine Oyuna Getiriyor!

Yasak Elma 126. bölüm 1. fragmanında; Ender, Arzu ile Feyza’nın Sami ile işbirliği yaptığını öğreniyor. Yıldız, Kumru’nun Ömer’le Fransa’da evleneceklerini öğreniyor. Bunun üzerine Çağatay’dan boşanıyor. Boşandıktan sonra kapı çalıyor ve karşısında Kumru’yu görüyor. Yıldız, Kumru’nun oyununa geldiğini anlıyor.

İşte Yasak Elma 126. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 125. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Kumru’nun bu kadar çabuk başka bir ilişkiye başlamasının altında bir oyun olduğunu anlar. Kumru’nun yanına gidiyor ve ona Ömer’le evlenmeden kendisinin Çağatay’dan boşanmayacağını söyler. Çağatay, Ömer’le konuşup Kumru’nun hala kendisini sevdiğini, onu kullandığını söyler. Ömer ise, Çağatay’a inanmak istemez. Onun kendisini kıskandığını düşünür.

Yıldız, Çağatay’la Kumru’nun ayrılmadığını hala gizli gizli görüştüğünü düşünür. Çağatay’ın telefonuna takip programı indirir. Onun nereye gittiğini telefonundan görür. Doğan, Arzu’yu yanına çağırıp ona süresiz izin verdiğini söyler. Sami, Arzu’yu bulup yanına getirtir.

Ona Doğan’ı bitirmek için iş birliği teklif eder. Arzu, kabul eder. Ama şirkete giremediği için orada gözü kulağı olacak birini arar. Doğan, ihaleyi Sami’ye kaptırır. Bunu Arzu’nun yapmış olmasına ihtimal vermez. Çağatay, Feyza’nın yanına gidip onunla şirkette beraber çalışamayacaklarını, kendisinin ona ve oğluna bakacağını söyler.

Arzu, Feyza’yı Sami’yle tanıştırır ve şirkette kalmaya devam etmesini orada gözü kulağı olmasını teklif eder. Feyza, bu teklifi kabul eder. Kumru, Ömer’e evlenmek istediğini söyler. Şirketin yılbaşı yemeğinde Kumru, babasına Ömer’le evlenme kararı aldığını açıklar.

Ender, Arzu gittikten sonra onun boşalan yerine CEO olarak geçer. CEO olduğunu yılbaşı yemeğinde açıklamayı planlar. Ömer’in ailesi Kumru’yu istemek için gelir. İsteme töreni olduktan sonra Kumru ile Ömer nişanlanır. Çağatay, Kumru’yu arayıp onunla buluşur. Kumru ona, planını anlatır.

Çağatay, Yıldız’ın kendisinin telefonuna takip programı yerleştirdiğini anlar. Ama anlamamış gibi davranır. Yıldız, Çağatay’ın otele gittiğini görür. Hemen Emir’i otele gönderip Çağatay’ın oda tuttuğunu öğrenir ve odanın anahtarını aldırır. Daha sonra otele Doğan’ı çağırır.

Onunla birlikte odaya Çağatay’la Kumru’yu basmak için çıkar. Ama odada kimseyi bulamazlar. Çağatay, yanında avukatıyla içeri girer ve onları zina yapmakla suçlar. Bu oyunla Çağatay, Yıldız’dan boşanıp Kumru’yla tekrar birlikte olmayı planlar.

Yasak Elma 126. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ava Giderken Avlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler