Ana SayfaDizilerYasak Elma 126. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ava Giderken Avlanıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 126. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ava Giderken Avlanıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 125. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Kumru’nun Ömer’le göstermelik sevgili olduğunu anlıyor. Kumru’nun yanına gidip, o evlenmeden Çağatay’dan boşanmayacağını söylüyor. Ömer’in ailesi gelip Kumru’yu istiyor. Kumru ile Ömer nişanlanıyor. Çağatay, Kumru’yu kıskanmaya başlıyor. Yıldız, Çağatay’ın telefonuna takip programı indiriyor. Bunu fark eden Çağatay, Yıldız’la Doğan’a tuzak kuruyor. Yıldız, ava giderken avlanıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Ava Giderken Avlanıyor!

Yasak Elma 126. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Kumru’nun bu kadar çabuk başka bir ilişkiye başlamasının altında bir oyun olduğunu anlıyor. Kumru’nun yanına gidiyor ve ona Ömer’le evlenmeden kendisinin Çağatay’dan boşanmayacağını söylüyor. Çağatay, Ömer’le konuşup Kumru’nun hala kendisini sevdiğini, onu kullandığını söylüyor. Ömer ise, Çağatay’a inanmak istemiyor. Onun kendisini kıskandığını düşünüyor.

YASAK ELMA 125. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Çağatay’la Kumru’nun ayrılmadığını hala gizli gizli görüştüğünü düşünüyor. Çağatay’ın telefonuna takip programı indiriyor. Onun nereye gittiğini telefonundan görüyor. Doğan, Arzu’yu yanına çağırıp ona süresiz izin verdiğini söylüyor. Sami, Arzu’yu bulup yanına getirtiyor.

Ona Doğan’ı bitirmek için iş birliği teklif ediyor. Arzu, kabul ediyor. Ama şirkete giremediği için orada gözü kulağı olacak birini arıyor. Doğan, ihaleyi Sami’ye kaptırıyor. Bunu Arzu’nun yapmış olmasına ihtimal vermiyor. Çağatay, Feyza’nın yanına gidip onunla şirkette beraber çalışamayacaklarını, kendisinin ona ve oğluna bakacağını söylüyor.

Arzu, Feyza’yı Sami’yle tanıştırıyor ve şirkette kalmaya devam etmesini orada gözü kulağı olmasını teklif ediyor. Feyza, bu teklifi kabul ediyor. Kumru, Ömer’e evlenmek istediğini söylüyor. Şirketin yılbaşı yemeğinde Kumru, babasına Ömer’le evlenme kararı aldığını açıklıyor.

Ender, Arzu gittikten sonra onun boşalan yerine CEO olarak geçiyor. CEO olduğunu yılbaşı yemeğinde açıklamayı planlıyor. Ömer’in ailesi Kumru’yu istemek için geliyor. İsteme töreni olduktan sonra Kumru ile Ömer nişanlanıyor. Çağatay, Kumru’yu arayıp onunla buluşuyor. Kumru ona, planını anlatıyor.

Çağatay, Yıldız’ın kendisinin telefonuna takip programı yerleştirdiğini anlıyor. Ama anlamamış gibi davranıyor. Yıldız, Çağatay’ın otele gittiğini görüyor. Hemen Emir’i otele gönderip Çağatay’ın oda tuttuğunu öğreniyor ve odanın anahtarını aldırıyor. Daha sonra otele Doğan’ı çağırıyor.

Onunla birlikte odaya Çağatay’la Kumru’yu basmak için çıkıyor. Ama odada kimseyi bulamıyorlar. Çağatay, yanında avukatıyla içeri giriyor ve onları zina yapmakla suçluyor. Bu oyunla Çağatay, Yıldız’dan boşanıp Kumru’yla tekrar birlikte olmayı planlıyor. Çağatay, Yıldız’dan boşanabilecek mi?

Yasak Elma 125. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kumru’nun Tuzağına Düşmüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler