Ana SayfaDizilerKalp Yarası 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yaman Adnan'ı Beş Parasız Bırakıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yaman Adnan’ı Beş Parasız Bırakıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Betül, Yaman’a arabasıyla çarpıp yaralıyor. Yaman, kendisine geldikten sonra Betül’ün ismini vermiyor. Şahin, Ayşe’yi Ferit’e veriyor ve hemen düğün dernek kuruluyor. Mirza, düğün günü Şahin’in Ayşe’nin böbreğini almasını engelliyor. Ferit ile Ayşe, muhteşem bir düğünle evleniyor. Hande, hamile olduğunu öğreniyor. Zümrüt, kızını akıl hastanesinden çıkarmak zorunda kalıyor. Yaman, Adnan’ı beş parasız bırakıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yaman Adnan’ı Beş Parasız Bırakıyor!

Kalp Yarası 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azade, Şahin’den Ayşe’yi Ferit’e istiyor. Şahin, torununu Ferit’e veriyor. Ancak, düğününün en iyi şekilde yapılmasını istiyor. Betül, kendisinden boşanmak isteyen Yaman’ın üzerine arabasını bilerek sürüp ona çarpıyor. Yaman, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor.

KALP YARASI 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yaman, kendisine geldikten sonra polislere ifade vermesi gerekiyor. Betül, onun kendisinin ismini vermesinden korkuyor. Ama Yaman, kendisine çarpanı görmediğini söylüyor. Hüseyin, serbest bırakılıyor. Eve gelip kendisinin hapse girmesine engel olmadığı için Zümrüt’e çok kızıyor.

Zümrüt, evi terk ediyor. Ferit ile Ayşe’nin nişanları oluyor. Hemen, haftaya Ferit düğün hazırlıklarına başlıyor. Şahin, Ayşe’nin kına gecesini kendisinin yapacağını söylüyor. Ayşe ise ondan büyük bir kına gecesi istemediğini söylüyor. Azade, Ayşe’nin gelinliğini ve takılarını kendisi seçiyor.

Ona da, eski dik başlı huylarını bırakıp öyle konağa gelin olarak gelmesini istediğini söylüyor. Azade, Adnan’la bir celsede boşanıyor. Avukatına mal paylaşımı için ayrı bir dava açmasını istiyor. Adnan’ın, tüm mal varlığını Yaman’ın üzerine devrettiğinden haberi yoktur. Öte yandan Hande, bir an evvel akıl hastanesinden çıkmak istiyor.

Ama Zümrüt, onun iyileşmeden oradan çıkmasını istemiyor. Hande’nin doktoru onun hamile olduğunu anlıyor ve hemen ona verdikleri ilaçları kesiyor. Betül’ü arayan Hande ona hamile olduğunu söylüyor. Betül, ona inanmayıp bir tanıdığını devreye sokuyor ve Hande’nin gerçekten hamile olduğunu öğreniyor.

Bir boşanma protokolü hazırlatıp imzalıyor. Yaman’a Hande’nin hamile olduğunu söyleyip evi terk ediyor. Yaman, Zümrüt’e kızının hamile olduğunu açıklıyor. Zümrüt, Hande’yi akıl hastanesinden çıkarmaya razı oluyor. Yaman, Adnan’ı babası zannettiği adamın mezarına çağırıyor.

Ona, yıllarca yaşadıklarını anlatıp o malları ona geri devir etmeyeceğini söylüyor. Tüm mal varlığını Azade’den kaçırmaya çalışan Adnan, beş parasız kalıyor. Bitkin bir şekilde Ferit’in düğününe gidiyor ve düşüp yere yığılıyor.

Kalp Yarası 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit Muhteşem Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler