Ana SayfaDizilerKalp Yarası 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit Muhteşem Bir...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Ferit Muhteşem Bir Düğünle Evleniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’yi gelinlikler içinde dedesinin evinden alıp tam hayallerindeki gibi atına bindirip evine götürür. Ayşe, gerçek bir evlilik yaptığı için çok mutlu olur. Kalp Yarası 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe ile Ferit, muhteşem bir düğünle evleniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe İle Ferit Muhteşem Bir Düğünle Evleniyor!

Kalp Yarası 25. bölüm 2. fragmanında; Ayşe için, önce çok güzel bir kına gecesi yapılıyor. Sonra yine dillere destan bir düğünle Ayşe ile Ferit nikah masasına oturuyor ve nikahları kıyılıyor.

İşte Kalp Yarası 25. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1472280272120987648

KALP YARASI 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Elif’i takip eder. Ancak gözden kaybeder. Hemen, Şahin’in konağına gidip Ayşe’ye seslenir. Mirza, Ayşe’ye Ferit’i zorba göstermek için özellikle onun kendisini yumruklamasını sağlar. Ayşe, onları ayırır. Ferit, Ayşe’nin kolundan tuttuğu gibi onu dağ evine götürür. İkili o geceyi birlikte geçirir. Araları da düzelir.

Ferit, solgun yüzlü bir kızın kendisine onun hayatının tehlikede olduğunu söylediğini anlatır. Ayşe, o kızın Elif olduğunu anlayıp Ferit’le dedesinin evine gider. Elif, dedesine Ferit’le konuştuğunu itiraf eder ve ona Ayşe’nin iyi biri olduğunu onun böbreğini istemediğini söyler.

Ama Şahin, Elif’i ikna edip ondan, Ferit’e onları barıştırmak için böyle bir yalın uydurduğunu söylemesini sağlar. Ayşe ile Ferit, barıştıklarını ve tekrar evlenmek istediklerini açıklar. Şahin, zaman kazanmak için torununu kendisinin vereceğini söyleyip Ferit’ten ailesiyle birlikte Ayşe’yi istemeye gelmesini ister.

Azade, Hüseyin’in istediği parayı ayarlayıp onun yanına gider. Oda parayı bulduğunu, Adnan’ın öbür oğlunun kim olduğunu biraz daha merak etmesini söyler. Azade, Hüseyin’e gereken parayı Yaman’ın verdiğini öğrenince onun Adnan’ın oğlu olduğunu anlar.

Yaman, Zümrüt’le konuşup Hande’yi önce akıl hastanesine yatıracaklarını sonra ondan kızının vasisi olmasını ve böylelikle onu hapis yatmaktan kurtarabileceklerini söyler. Zümrüt, bu teklifi kabul eder. Hande, hapishane bir olay çıkarır ve akıl hastanesine nakil edilir.

Ama Zümrüt, kızının vasisi olmaktan vazgeçer ve onun hastanede kalıp tedavi olmasını istediğini söyler. Hande’nin serbest kalma hayali suya düşer. Adnan, tüm mal varlığını Yaman’ın üzerine devir eder.

Ferit, abisi ve yengesiyle Ayşe’yi dedesinden istemeye gider. Azade, son anda oraya gidip oğlunu yalnız bırakmaz. İsteme töreni olurken Azade, birden fenalaşır. Polisler, Yaman’ı yerde yaralı bir şekilde yatarken bulur.

Kalp Yarası 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit’le Gerçek Bir Düğünle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler