Ana SayfaDizilerKardeşlerim 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emel Vuruluyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emel Vuruluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şengül, Orhan’a memleketteki tarlasını sattığını o parayla da Akif beyin tapuyu üzerine yürüttüğü yalanını uyduruyor. Orhan, Şengül ile Akif’in konuşmalarını duyunca Melisa’nın Kadir’in ölümüne neden olduğunu öğreniyor. Nebahat, Orhan’ın polise gitmesine engel olmaya çalışırken okulun balkonundan yere düşüyor. Kardeşlerim 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emel vuruluyor.

Emel Vuruluyor!

Kardeşlerim 34. bölüm 1. fragmanında; Ömer ve kardeşleri, tanımadıkları birinin evine giriyorlar. Ev sahibi evlerine gelince onları hırsız sanıyor ve silahını çekiyor. Ömer, adamın silahını almaya çalışırken silah patlıyor ve kurşun Emel’e isabet ediyor. Emel ölecek mi?

İşte Kardeşlerim 34. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1472315511044247556

KARDEŞLERİM 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Süsen Ömer’e, gerçekleri anlatacağı sırada Kaan, elini kesiyor. Kaan’ın elinin yaralanmasıyla Süsen Ömer’e bir şey anlatamıyor. Hastane sonrası, Kaan Ömer’e Süsen’le sevgili olduklarını onunla yakınlaştığını görünce kıskanıp böyle bir şey yaptığını söylüyor. Ömer ise, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor.

Orhan, Şengül’e evin tapusunun nasıl onun üzerinde olduğunu soruyor. Oda, memleketteki tarlasının satıldığını ve eline para geçtiğini öğrenen Akif’in tapuyu kendisinin üzerine verdiği yalanını söylüyor. Orhan, buna pek inanamıyor. Şengül, müteahhitin kendisi gibi bir çok kişiyi de dolandırdığını öğreniyor.

Adamın ofisine gittiğinde ofisin kapanmış olduğunu görüyor. Harika’nın Süsen’in bilekliğini bozdurduğu kuyumcu Suzan’ı arıyor. Suzan, Harika’yı sıkıştırınca Süsen’in bilekliğini çaldığını ve okul taksitini ödediğini öğreniyor. Harika, annesine küsüp o gün eve gitmiyor. Oğulcan onu gizlice evlerine götüyor.

Ertesi gün Suzan okula gidip Harika’nın yatırdığı parayı geri alıyor ve kızını yanına çağırıyor. Süsen’le Harika’yı yanına çağırıp önce Süsen’den kızı adına özür diliyor. Sonra ona parasını geri iade ediyor ve Harika’yla konuşmalarını istiyor. Harika, eski hayatından hiçbir şey kalmadığını ve sadece okulun kaldığını onu da kaybetmemek için onun bilekliğini çaldığını söylüyor.

Süsen, parayı Harika’ya geri verip ona bir daha böyle bir şey yapmaması için söz isteyip sarılıyor. Akif, Berk’in babası Resul’le ortaklık yemeği yiyor. Resul, Akif’le ortak olmayı kabul ediyor. Suzan, Resul’un şirketine iş başvurusunda bulunuyor. Ama kabul edilmiyor. Suzan’ın düşürdüğü telefonu Resul buluyor ve onun kim olduğunu hatırlıyor. Onu yönetici asistanı olarak işe alıyor.

Orhan, Şengül’ün arsasının satılmadığını öğreniyor. Şengül, yine ona yalan söylüyor. Sonra Akif’le Şengül’ün konuşmalarını duyan Orhan, Kadir’in ölümüne Melisa’nın neden olduğunu anlıyor. Orhan polise gitmek istiyor. Nebahat, araya girip onun polise gitmesine engel olmaya çalışırken okulun balkonundan yere düşüyor.

Kardeşlerim 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nebahat’e Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler