Ana SayfaDizilerKardeşlerim 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nebahat'e Ne Olacak?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nebahat’e Ne Olacak?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 33. yeni bölümüyle 18 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akif, Berk’in babasıyla ortaklık yapmak ister. Bunun için iki aile bir yemekte buluşur. Ömer, Süsen’e aşık olur. Ancak onun kendisini hırsızlıkla suçlamasını affedemez. Harika, annesine Süsen’in bilekliğini çalıp okul taksitini ödediğini itiraf eder. Suzan, kızının bu kadar ileri gitmesi karşısında donup kalır. Akbike, annesiyle Berk’in annesini yan yana görür. Kardeşlerim 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nebahat’e ne olacak?

Cumartesi Dizileri 2021

Nebahat’e Ne Olacak?

Kardeşlerim 33. bölüm 2. fragmanında; Suzan, Akif’in yeni ortağının yanında çalışmaya başlıyor. Şengül, evi kaptırdığını gidip Akif’e anlatıyor. Orhan, onları duyuyor ve karısının kan parası karşılığında evi aldığını öğreniyor. Her şeyi öğrenen Orhan, polise gitmek istiyor. Nebahat ile Akif, ona engel olmaya çalışırken Nebahat, merdivenlerden aşağı düşüyor.

İşte Kardeşlerim 33. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1471201136380104711

KARDEŞLERİM 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Aybike, Berk’in annesinin kendileri hakkında neler düşündüğünü duyunca çok üzülür. Berk, Aybike’nin kendisine soğuk davranmasına bir anlam veremez. Aybike, Berk’e gerçekleri anlatma yerine ona artık ondan hoşlanmadığını söyler. Berk, duydukları karşısında yıkılır.

Öğretmen, sınıfa bir etkinlik görevi verir. Onlara, beraber yapabilecekleri bir şey düşünmelerini ister. Oğulcan, Doruk ile Asiye’nin şarkı söylemesin kendilerinin de onlara klip çekme fikrini ortaya atar. Oy birliğiyle klip işi kabul edilir. Oğulcan, yönetmen olur ve herkese görev dağılımı yapar.

Klipte Ömer ile Süsen, birbirine aşık olan iki genci canlandırır. Klip çekimi sırasında Süsen ile Ömer daha da yakınlaşır. Öte yandan Akif, Kaan’ı sıkıştırır. Ondan Ömer’le Süsen’in yakınlaşmasını engellemesini ister. Şengül, Orhan’dan gizlice bir müteahhit bulup ona tapusunu gösterip oraya kaç daire yapılacağını öğrenir.

Altı daire alabileceğini duyunca adamla anlaşır ve ona genel bir vekalet verir. Adam elindeki vekaletle Şengül’ün evini bir başkasına satar. Bunu öğrenen Şengül, sinir krizi geçirir. Orhan, durumu öğrenip Şengül’e o evin tapusunu nasıl aldığını sorar. Klipin montajı Süsen’in evinde olur.

Harika, Süsen’in bilekliğini çalar. Kaan, onu hırsızlık yaparken görür. Ama kimseye bir şey belli etmez. Harika, bilekliği satıp okul taksitini yatırır. Kaan, bilekliğin aynısından alır ve bilekliği Ömer’in kitabının arasına koyar. O anlar klip çekilirken kayda geçer. Süsen, Ömer’i suçladığı için pişman olur ve gidip Kaan’dan bunun hesabını sorar. Sonra ona Ömer’e tüm gerçekleri anlatacağını söyler.

Kardeşlerim 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Annesine Hırsızlık Yaptığını İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler