Ana SayfaDizilerElkızı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali İle Ezo'nun Düğün Günü Geliyor!

İlgili Postlar

Elkızı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali İle Ezo’nun Düğün Günü Geliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 9. yeni bölümüyle 18 aralık cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezo, Ali’ye onun evlenme teklifini kabul ettiğini söyler. Ali, sevinçten havalara uçar. Cavidan’ın arabası uçurumun kenarında bulunur. Onun da uçurumdan aşağı düştüğü anlaşılır. Harun, Cemal’in çantasındaki görüntüyü bulur. Ezo’ya konağı yaktığı anların görüntüsünü gösterip onu tehdit eder ve Ezo’yu kendisiyle evlenmeye zorlar. Elkızı 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali ile Ezo’nun düğün günü geliyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ali İle Ezo’nun Düğün Günü Geliyor!

Elkızı 9. bölüm 2. fragmanında; Ezo, Ali’nin yanında sürekli Songül’ü görünce rahatsız oluyor ve ona kim olduğunu soruyor. Songül, Ali’ye aşık olmaya başlıyor. Ezo, Ali’ye artık kendisini almaya gelmesini istiyor. Hemen düğün hazırlıkları başlıyor. Ezo ile Ali, evlenecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

İşte Elkızı 9. bölüm 2. fragmanı…

ELKIZI 8. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ezo, annesini doğum gününde kaybeder ve yine doğum gününde onu bulur. Zeliha, Ezo’yu tanıyamaz. Ezo, onu önce eve götürür. Cavidan, tam Zeliha’nın kaçtığını öğrenip evden çıkacakken onu karşısında görür. Ezo, annesini hastaneye götürür. Komutan durumu öğrenip hastaneye koşar.

Ezo, Selçuk’u tanır. Doktor, Zeliha’nın yıllardır bazı ilaçlara maruz kaldığını ve hafıza kaybının normal olduğunu söyler. Ali, Ezo’ya evlenme teklif etmek için kulübeyi ayarladığını, Harun’un gelip kendi evlenme teklifinin üstüne konduğunu anlatır. Ezo’nun tavırları Ali’yi çok üzer.

Cemal, evini satar ve aldığı parayı çantasına koyup Nermin’in yanına gider. Nermin’e, çok parasının olduğunu onun kendisiyle gelmesini ister. Ama Nermin, onunla gitmek istemez. O sırada eve Harun gelir. O çıktıktan sonra Nermin Harun’a seslenir. Cemal, Nermin’i tokatlayıp kendisiyle gelmeye zorlar.

O sırada Harun içeri girip Cemal’in kafasına sert bir cisimle vurur. Cemal, oracıkta ölür. Harun ile Nermin, onu bahçeye gömmek için akşamı bekler. Cavidan’ın tuttuğu hemşire Zeliha’yı zorla götürmek ister. O sırada oradan geçen Songül, durumu görüp hemen Ali’yi arar. Hemşire ise oradan kaçar.

Songül, komutana hemşirenin eşgalini verir. Zeliha’nın alı konulduğu ev bulunur. Hemşirenin eşyalarından yola çıkarak Cemal’in de bu işin içinde olduğu ortaya çıkar. Selçuk, Cemal’i aramak için Nermin’in kapısını çalar. Nermin ile Harun, Cemal’i gömerken Aslı’ya yakalanır.

Cavidan, Zeliha’ya kızını vereceğini söyleyip onu uçurumun kenarına götürür. Tam onu aşağı itecekken kendisi uçurumdan aşağı düşer. Bahar, oradan uzaklaşır. Ezo, Ali’nin evlenme teklifini kabul etmeye karar verir. Ali ile Songül’ü, birlikte görür.

Elkızı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Elindeki Görüntülerle Ezo’yu Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler