Ana SayfaDizilerElkızı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Elindeki Görüntülerle Ezo'yu Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Elkızı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Elindeki Görüntülerle Ezo’yu Tehdit Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ezo, annesine kavuşuyor. Ancak Zeliha, kızını tanıyamıyor. Ezo, onu eve götürüyor. Cavidan, onu görünce şok oluyor. Komutan Zeliha’yı yıllardır kimin alı koyduğunu araştırmaya başlıyor. Harun, Cemal’i öldürüyor ve annesiyle birlikte onu gömüyor. Cavidan, Zeliha’yı uçuruma götürüyor ve onu itmek istiyor. Ama kendisi uçurumdan aşağı düşüyor. Elkızı 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Harun, elindeki görüntülerle Ezo’yu tehdit ediyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Harun Elindeki Görüntülerle Ezo’yu Tehdit Ediyor!

Elkızı 9. bölüm 1. fragmanında; Ezo, Ali’ye onun evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor. Ali, sevinçten havalara uçuyor. Cavidan’ın arabası uçurumun kenarında bulunuyor. Onun da uçurumdan aşağı düştüğü anlaşılıyor. Harun, Cemal’in çantasındaki görüntüyü buluyor. Ezo’ya konağı yaktığı anların görüntüsünü gösterip onu tehdit ediyor ve Ezo’yu kendisiyle evlenmeye zorluyor.

İşte Elkızı 9. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezo, annesini doğum gününde kaybediyor ve yine doğum gününde onu buluyor. Zeliha, Ezo’yu tanıyamıyor. Ezo, onu önce eve götürüyor. Cavidan, tam Zeliha’nın kaçtığını öğrenip evden çıkacakken onu karşısında görüyor. Ezo, annesini hastaneye götürüyor. Komutan durumu öğrenip hastaneye koşuyor.

Ezo, Selçuk’u tanıyor. Doktor, Zeliha’nın yıllardır bazı ilaçlara maruz kaldığını ve hafıza kaybının normal olduğunu söylüyor. Ali, Ezo’ya evlenme teklif etmek için kulübeyi ayarladığını, Harun’un gelip kendi evlenme teklifinin üstüne konduğunu anlatıyor. Ezo’nun tavırları Ali’yi çok üzüyor.

Cemal, evini satıyor ve aldığı parayı çantasına koyup Nermin’in yanına gidiyor. Nermin’e, çok parasının olduğunu onun kendisiyle gelmesini istiyor. Ama Nermin, onunla gitmek istemiyor. O sırada eve Harun geliyor. O çıktıktan sonra Nermin Harun’a sesleniyor. Cemal, Nermin’i tokatlayıp kendisiyle gelmeye zorluyor.

O sırada Harun içeri girip Cemal’in kafasına sert bir cisimle vuruyor. Cemal, oracıkta ölüyor. Harun ile Nermin, onu bahçeye gömmek için akşamı bekliyor. Cavidan’ın tuttuğu hemşire Zeliha’yı zorla götürmek istiyor. O sırada oradan geçen Songül, durumu görüp hemen Ali’yi arıyor. Hemşire ise oradan kaçıyor.

Songül, komutana hemşirenin eşgalini veriyor. Zeliha’nın alı konulduğu ev bulunuyor. Hemşirenin eşyalarından yola çıkarak Cemal’in de bu işin içinde olduğu ortaya çıkıyor. Selçuk, Cemal’i aramak için Nermin’in kapısını çalıyor. Nermin ile Harun, Cemal’i gömerken Aslı’ya yakalanıyor.

Cavidan, Zeliha’ya kızını vereceğini söyleyip onu uçurumun kenarına götürüyor. Tam onu aşağı itecekken kendisi uçurumdan aşağı düşüyor. Bahar, oradan uzaklaşıyor. Ezo, Ali’nin evlenme teklifini kabul etmeye karar veriyor. Ali ile Songül’ü, birlikte görüyor.

Elkızı 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nermin İle Harun Kimi Öldürüp Gömüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler