Ana SayfaDizilerKardeşlerim 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Annesine Hırsızlık Yaptığını İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Annesine Hırsızlık Yaptığını İtiraf Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 32. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif Kaan’ı, Süsen’le Ömer’in yakınlaşmasını engellemesi için sıkıştırıyor. Okulda öğretmen sınıfa bir etkinlik ödevi veriyor. Öğrencilerde oy birliğiyle bir şarkı klibi çekmeye karar veriyor. Harika, Süsen’in bilekliğini çalıyor ve gidip okul taksitini ödüyor. Kaan, aynı bileklikten alıp Ömer’in kitabının arasına koyuyor. Durum ortaya çıkınca Süsen, Ömer’e gerçekleri anlatmak istiyor. Kardeşlerim 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Harika, annesine hırsızlık yaptığını itiraf ediyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Harika Annesine Hırsızlık Yaptığını İtiraf Ediyor!

Kardeşlerim 33. bölüm 1. fragmanında; Akif, Berk’in babasıyla ortaklık yapmak istiyor. Bunun için iki aile bir yemekte buluşuyor. Ömer, Süsen’e aşık oluyor. Ancak onun kendisini hırsızlıkla suçlamasını affedemiyor. Harika, annesine Süsen’in bilekliğini çalıp okul taksitini ödediğini itiraf ediyor. Suzan, kızının bu kadar ileri gitmesi karşısında donup kalıyor. Akbike, annesiyle Berk’in annesini yan yana görüyor.

İşte Kardeşlerim 33. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1469779015875575809

KARDEŞLERİM 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aybike, Berk’in annesinin kendileri hakkında neler düşündüğünü duyunca çok üzülüyor. Berk, Aybike’nin kendisine soğuk davranmasına bir anlam veremiyor. Aybike, Berk’e gerçekleri anlatma yerine ona artık ondan hoşlanmadığını söylüyor. Berk, duydukları karşısında yıkılıyor.

Öğretmen, sınıfa bir etkinlik görevi veriyor. Onlara, beraber yapabilecekleri bir şey düşünmelerini istiyor. Oğulcan, Doruk ile Asiye’nin şarkı söylemesin kendilerinin de onlara klip çekme fikrini ortaya atıyor. Oy birliğiyle klip işi kabul ediliyor. Oğulcan, yönetmen oluyor ve herkese görev dağılımı yapıyor.

Klipte Ömer ile Süsen, birbirine aşık olan iki genci canlandırıyor. Klip çekimi sırasında Süsen ile Ömer daha da yakınlaşıyor. Öte yandan Akif, Kaan’ı sıkıştırıyor. Ondan Ömer’le Süsen’in yakınlaşmasını engellemesini istiyor. Şengül, Orhan’dan gizlice bir müteahhit bulup ona tapusunu gösterip oraya kaç daire yapılacağını öğreniyor.

Altı daire alabileceğini duyunca adamla anlaşıyor ve ona genel bir vekalet veriyor. Adam elindeki vekaletle Şengül’ün evini bir başkasına satıyor. Bunu öğrenen Şengül, krizler geçiriyor. Orhan, durumu öğrenip Şengül’e o evin tapusunu nasıl aldığını soruyor. Klipin montajı Süsen’in evinde oluyor.

Harika, Süsen’in bilekliğini çalıyor. Kaan, onu hırsızlık yaparken görüyor. Harika, bilekliği satıp okul taksitini yatırıyor. Kaan, bilekliğin aynısından alıyor ve bilekliği Ömer’in kitabının arasına koyuyor. O anlar klip çekilirken kayda geçiyor. Süsen, Ömer’i suçladığı için pişman oluyor ve gidip Kaan’dan bunun hesabını soruyor. Sonra ona Ömer’e gerçekleri anlatacağını söylüyor.

Kardeşlerim 32. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Asiye İle Doruk Şarkı Klibi Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler