Ana SayfaDizilerKardeşlerim 32. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Asiye İle Doruk Şarkı Klibi Çekiyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 32. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Asiye İle Doruk Şarkı Klibi Çekiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 32. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Orhan, Şengül’ün aldığı tapuyu görür. Ona, o tapuyu nasıl aldığını sorar. Okulda Doruk ile Asiye, şarkı klibi çeker. Süsen, Ömer’den hoşlanmaya başlayınca ona gerçekleri anlatmaya karar verir. Ömer, abisinin ölümüne neden olanların kimler olduğunu öğrenecek mi? Kardeşlerim 32. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Asiye ile Doruk, şarkı klibi çekiyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Asiye İle Doruk Şarkı Klibi Çekiyor!

Kardeşlerim 32. bölüm 3. fragmanında; Doruk ile Asiye’nin şarkı klibi çekmesine arkadaşları seferber oluyor. Klip tüm zorluklara rağmen tamamlanıyor. Ömer, Süsen’in kendisi için yaptıklarından sonra ondan iyice hoşlanmaya başlıyor. Süsen ile Ömer’in, sevgili olmaları Kaan ile Akif’i rahatsız edecek gibi görünüyor.

İşte Kardeşlerim 32. bölüm 3. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1469245418408140800

KARDEŞLERİM 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Okulda bursluluk sınavı olacağını ve bu sınava Oğulcan, Aybike’yle kendisinde gireceğini öğrenir. Akif beyin, kendilerinin okul paralarını karşılayacağını bilen Oğulcan, müdürle konuşur. Ondan Akif beyin onların okul paralarını karşılamadığını öğrenir. Oğulcan, hemen annesini arayıp durumu ona anlatır.

Şengül, Akif’le konuşur ve kocasının kaza geçirmesinden sonra çocuklarının okul paralarını karşılayacağını ona hatırlatır. Akif ise, kocasının şimdi çalıştığını söyleyip o parayı karşılayamayacağını söyler. Ömer, onları da çalıştırıp sınava hazırlar. Harika da, o sınava girmek zorunda olduğu için Ömer’den yardım ister.

Ömer, ona da ders çalıştırır. Asiye, para kazanmak için düğün şekeri işi alır. Doruk, onlara yardım eder. Sınav günü gelir. Ömer, sınavda kağıdını verip çıkacakken Harika, ona bir kağıt uzatıp formül yazmasını ister. O sırada öğretmen durumu görür. Harika, hemen suçu Ömer’in üzerine atar.

Öyle olunca Ömer’in sınavı iptal olur. Süsen, Ömer’in okuldan gitmesini istemez ve Oğulcan’la birlikte tüm öğrencilerden para toplayıp Ömer’in okul taksinin ilk döneminin parasını toplamayı başarır. Ömer, Süsen’in bu davranışı karşısında çok duygulanır. Harika ise, hem sınavı geçemez.

Hemde Ömer’in okula devam edebilmesi için arkadaşlarının ona seferber olmasını büyük bir kıskançlıkla izler. Şengül, Kadir’in kaza anının videosunu izleyip evden apar topar çıkıp Akif’in kapısını çalar. Onun yakasından tutup onu polise vereceğini söyler. Akif, onunla konuşur ve ona oturdukları evin tapusunu ona vereceğini söyler.

Ertesi gün tapuyu verir ve üzerine de zarf dolusu para verir. O gün Şengül, çocukların yanına gidip onlara çeşit çeşit yemek yapar. Sonra da doğru mu yanlış mı yaptığını kendisine sorar.

Kardeşlerim 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Süsen Ömer’e Gerçekleri Anlatacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler