Ana SayfaDizilerYasak Elma 124. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay'a Büyük Bir Sürpriz...

İlgili Postlar

Yasak Elma 124. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay’a Büyük Bir Sürpriz Hazırlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 124. yeni bölümüyle 13 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doğan’ın Yıldız’la evlenmek istediğini açıklamasından sonra Çağatay, ondan intikam almak için kolları sıvar. Önce para bulup şirketteki hisselerini garantiye alır. Çağatay, Kumru ile yemeğe çıkar. Bu durumu öğrenen Doğan, hemen Yıldız’la konuşur ve ondan boşanmaktan vazgeçmesini ister. Yıldız, Çağatay’la boşanmaktan vazgeçer. Yasak Elma 124. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Çağatay’a büyük bir sürpriz hazırlıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Çağatay’a Büyük Bir Sürpriz Hazırlıyor!

Yasak Elma 124. bölüm 1. fragmanında; Çağatay, Yıldız’a boşanmak üzere olduklarını hatırlatıyor. Yıldız ise, Kumru’nun metres olarak kalması için aklına yeni bir plan geliyor. Çağatay eve geldiğinde, magazin ordusuyla karşılaşıyor. Yıldız, gelinlik içinde Çağatay’ın koluna girip onunla nikah tazeleyeceklerini açıklıyor.

İşte Yasak Elma 124. bölüm 1. fragmanı….

 

YASAK ELMA 123. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Doğan’ın Yıldız’la evlenmek istediğini açıklamasından sonra onun üzerine yürür. Yıldız, Doğan’a neden böyle bir şey yaptığını sorar. O da kendisine inanmasını, bu durumdan onun karlı çıkacağını söyler. Ender, Caner’i Feyza’nın peşine takar.

Çağatay, Feyza’yı arayıp çocuğa DNA testi yaptırmak istediğini söyler. Caner, onları görüp takip eder ve DNA testi yaptırdıklarını öğrenir. Hemen ablasını arayıp durumu ona anlatır. Ender, Yıldız’a Feyza’nın oğlunun Çağatay’dan olduğunu onların DNA testine gittiğini öğrendiğini söyler.

Yıldız, Feyza’nın kendisinin yüzüne baka baka bu durumu saklamasının hesabını sorar. Feyza, bunu Çağatay’a söylemeyi düşünmediğini ama bir anda ağzından çıktığını söyler. Çağatay, şirketteki hisseleri için yatırması gereken parayı bulup yatırır. Doğan, bu durumu öğrenir.

Çağatay, Doğan’dan intikam almak için Kumru’yla yakınlaşmak ister. Onu ikna edebilmek için yurt dışından onun kullandığı özel parfümü getirtir ve ona gönderir. Daha sonra onu arayıp akşam yemeğine davet eder.

Kumru, babasına Ömer’le buluşacağı yalanını söyler. Ömer’i de arayıp kendisini idare etmesini ister. Çağatay ile Kumru buluşur. Onları gören biri Ender’e mesaj atar. Ender, Yıldız’a Cağatay’ın Kumru’yla yemekte olduğunu öğrenip öfkeden deliye döner.

Yemek çıkışı Çağatay ile Kumru görüntülenir. Doğan’ın sabah haberi olur. Kumru’ya eğer Çağatay’dan ayrılmazsa bir daha onu evine giremeyeceğini söyler. Valizlerini alan Kumru, önce Çağatay’ın yanına gider. Ona, durumu anlatıp otele yerleşeceğini söyler.

Doğan, Yıldız’ın yanına gidip ona Çağatay’dan boşanmamasını ister. Eğer, boşanırsa Çağatay’ın kendisinden intikam almak için Kumru’yla evleneceğini söyler. Yıldız, valizini alıp Halit Can’la birlikte yalıya geri döner. Çağatay, Kumru’ya evlenme teklif eder. Kumru da Çağatay’la evlenmeyi kabul eder.

Kumru yüzüğü parmağına taktığında karşısında Yıldız’ı görür. Yıldız, Çağatay’la Kumru’ya eve geri döndüğünü boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyip Kumru’ya kapıyı gösterir.

Yasak Elma 124. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay’la Boşanmaktan Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler