Ana SayfaDizilerYasak Elma 124. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay'la Boşanmaktan Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 124. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay’la Boşanmaktan Vazgeçiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 123. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğan’ın Yıldız’la evlenmek istediğini açıklamasından sonra Çağatay, ondan intikam almak için kolları sıvıyor. Önce para bulup şirketteki hisselerini garantiye alıyor. Sonra, Kumru’yu tekrar elde etmek için harekete geçiyor. Çağatay, Kumru ile yemeğe çıkıyor. Bu durumu öğrenen Doğan, hemen Yıldız’la konuşuyor ve ondan boşanmaktan vazgeçmesini istiyor. Yıldız, Çağatay’la boşanmaktan vazgeçiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Çağatay’la Boşanmaktan Vazgeçiyor!

Yasak Elma 124. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, Doğan’ın Yıldız’la evlenmek istediğini açıklamasından sonra onun üzerine yürüyor. Yıldız, Doğan’a neden böyle bir şey yaptığını soruyor. O da kendisine inanmasını, bu durumdan onun karlı çıkacağını söylüyor. Ender, Caner’i Feyza’nın peşine takıyor.

YASAK ELMA 123. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, Feyza’yı arayıp çocuğa DNA testi yaptırmak istediğini söylüyor. Caner, onları görüp takip ediyor ve DNA testi yaptırdıklarını öğreniyor. Hemen ablasını arayıp durumu ona anlatıyor. Ender, Yıldız’a Feyza’nın oğlunun Çağatay’dan olduğunu onların DNA testine gittiğini öğrendiğini söylüyor.

Yıldız, Feyza’nın kendisinin yüzüne baka baka bu durumu saklamasının hesabını soruyor. Feyza, bunu Çağatay’a söylemeyi düşünmediğini ama bir anda ağzından çıktığını söylüyor. Çağatay, şirketteki hisseleri için yatırması gereken parayı bulup yatırıyor. Doğan, bu durumu öğreniyor.

Çağatay, Doğan’dan intikam almak için Kumru’yla yakınlaşmak istiyor. Onu ikna edebilmek için yurt dışından onun kullandığı özel parfümü getirtiyor ve ona gönderiyor. Daha sonra onu arayıp akşam yemeğine davet ediyor.

Kumru, babasına Ömer’le buluşacağı yalanını söylüyor. Ömer’i de arayıp kendisini idare etmesini istiyor. Çağatay ile Kumru buluşuyor. Onları gören biri Ender’e mesaj atıyor. Ender, Yıldız’a Cağatay’ın Kumru’yla yemekte olduğunu öğrenip öfkeden deliye dönüyor.

Yemek çıkışı Çağatay ile Kumru görüntüleniyor. Doğan’ın sabah haberi oluyor. Kumru’ya eğer Çağatay’dan ayrılmazsa bir daha onu evine giremeyeceğini söylüyor. Valizlerini alan Kumru, önce Çağatay’ın yanına gidiyor. Ona, durumu anlatıp otele yerleşeceğini söylüyor.

Doğan, Yıldız’ın yanına gidip ona Çağatay’dan boşanmamasını istiyor. Eğer, boşanırsa Çağatay’ın kendisinden intikam almak için Kumru’yla evleneceğini söylüyor. Yıldız, valizini alıp Halit Can’la birlikte yalıya geri dönüyor. Çağatay, Kumru’ya evlenme teklif ediyor. Kumru da Çağatay’la evlenmeyi kabul ediyor.

Kumru yüzüğü parmağına taktığında karşısında Yıldız’ı görüyor. Yıldız, Çağatay’la Kumru’ya eve geri döndüğünü boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyip Kumru’ya kapıyı gösteriyor.

Yasak Elma 123. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Yaptığı Planla Çağatay’ı Oyuna…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler