Ana SayfaDizilerYasak Elma 123. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Yaptığı Planla Çağatay'ı Oyuna...

İlgili Postlar

Yasak Elma 123. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Yaptığı Planla Çağatay’ı Oyuna Getiriyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma, 122. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, Yıldız’ın Doğan’la ilişkisi olduğunu düşünüp kahroluyor. Amacına ulaşan Kumru, Çağatay’ın bir an evvel Yıldız’dan boşanması için Ender ve Arzu’yla iş birliği yapıyor. Doğan, kızının ne yapmaya çalıştığını öğreniyor. Çağatay’a, Yıldız’dan bir an evvel boşanmasını çünkü onunla kendisinin evlenmek istediğini açıklıyor. Yasak Elma 123. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doğan, yaptığı planla Çağatay’ı oyuna getiriyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Doğan Yaptığı Planla Çağatay’ı Oyuna Getiriyor!

Yasak Elma 123. bölü 1. fragmanında; Yıldız, Doğan’a ne yapmaya çalıştığını soruyor. Doğan, ondan dediklerini yapmasını daha sonrasından ona bir avukat ordusu tutup onu Çağatay’dan boşayacağını söylüyor. Çağatay, Doğan ile Yıldız’dan intikam almak için yüzük alıp Kumru’ya evlenme teklif ediyor. İkili, ilişkilerini saklama gereği duymadan kameraların önüne çıkıyor. Yıldız, eve gelip evine döndüğünü söylüyor. Kumru ise, Yıldız’ın oyununa geldiğini anlıyor.

İşte Yasak Elma 123. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 122. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, Yıldız’ın otelde Doğan’la buluştuğunu zannedip ondan hemen boşanmak istiyor. Yıldız, neler olduğunun farkına bile varamıyor. Sadece Çağatay’ın kendisine iftira attığını düşünüyor. Kumru, Yıldız’ın bir iş adamıyla ilişkisi olduğu haberini basına sızdırıyor. Daha sonra Kumru, Ender’in yanına gidiyor.

Ondan, kendisiyle iş birliği yapar ve Yıldız’ın her adımını kendisine haber verirse babasıyla onun arasını düzelteceğini vaat ediyor. Ender, hemen evde tadilat olduğu yalanıyla valizini alıp Yıldız’ın evine gidiyor. Ona yakın olup onun neler yaptığını öğrenmeye çalışıyor.

Doğan, evdeki su baskınının neden olduğunu araştırmaya başlıyor ve bunu Kumru’nun bilerek yaptığını, kendisini otelde kalmasını sağladığını anlıyor. Hemen, o gün otelde kimler kaldığını Yıldız’ın neden o saatte otelde olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Yıldız’ın kredi başvurusu kabul edilmiyor.

Doğan, Yıldız’ın kredi almak için otelde olduğunu öğrenip onun kredi almasına yardımcı oluyor. Ertesi gün Çağatay, şirketin kapısından içeri alınmıyor. Doğan, onun sermaye artırımına girmediği için onu içeri alamayacağını söylüyor. Yıldız ile Ender’de, bunu onaylamak zorunda kalıyor.

Kumru, Arzu’dan Yıldız’ın çantasındaki diski almasını istiyor. Yıldız, evde çalışmak isteyince diskini bulamıyor ve şirkete onu almak için gidiyor. Doğan, şirkete Yıldız’ın girdiğini öğrenip onun odasına gidip ertesi günkü toplantı için ona bilgiler veriyor. Çağatay, Yıldız ile Doğan’ın geç vakit şirkette buluştuklarını öğreniyor.

Avukatlar, Yıldız ile Çağatay’ı karşı karşıya getiriyor. Yıldız, Doğan’la bir ilişkisinin olmadığını ispatlamak için onu da oraya çağırıyor. Doğan geliyor ve Çağatay’a bir an evvel boşanmasını istediğini, çünkü Yıldız’la kendisinin evleneceğini söylüyor.

Yasak Elma 122. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Yıldız’la Evlenmek İstediğini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler