Ana SayfaDizilerYasak Elma 122. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Yıldız'la Evlenmek İstediğini Açıklıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 122. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Yıldız’la Evlenmek İstediğini Açıklıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 122. yeni bölümüyle 29 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Kumru’nun şahitliğini kabul etmez. Doğan, iş görüşmek için Yıldız’la yemeğe çıkar. Ona şirketin sermaye artırımına gittiğini söyler. Yıldız para bulmak için banka banka gezer. Ömer’in bir tanıdığı bankacıyla randevulaşır. Bu arada Kumru, Çağatay’a babasıyla Yıldız’ın ilişkisi olduğunu söyler. Çağatay, Kumru’nun oyununa gelir. Yasak Elma 122. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doğan, Yıldız’la evlenmek istediğini açıklıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Doğan Yıldız’la Evlenmek İstediğini Açıklıyor!

Yasak Elma 122. bölüm 1. fragmanında; Çağatay, yüzüğünü Yıldız’a verip ondan bir daha karşısına çıkmamasını söylüyor. Doğan, tüm bunların Kumru’nun başının altından çıktığını anlıyor. Kumru gidip Ender’den kendisiyle iş birliği yapmasını istiyor. Toplantıda Doğan, Çağatay’a Yıldız’la bir an evvel boşanmasını istediğini, çünkü Yıldız’la kendisinin evlenmek istediğini söylüyor. Başta Yıldız, olmak üzere herkes şok oluyor.

İşte Yasak Elma 122. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 121. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız’la Çağatay’ın boşanma davasına tanık olarak Kumru gelir. Yıldız, Kumru’nun şahitliğini kabul etmez. Avukatına da Kumru’nun şahit olarak geleceğini kendisine söylemediği için çok kızar. Mahkeme, ileri bir tarihe ertelenir. Doğan ile Arzu’nun arası Ender’in oyunu sayesinde bozulur.

Doğan, Ender’i yanına çağırıp Çağatay’ı bitirmek için sermaye artırımına gittiğini, eğer sermaye koyamıyorsa onun hisselerini kendisinin yönetebileceğini söyler. Ender, Kaya’yı arayıp ondan yardım ister. Kaya Ender’e kefil olup onun kredi almasına yardımcı olur. Doğan, Yıldız’ı iş yemeğine davet eder.

Ona da, sermaye artırımından bahseder ve eğer o parayı bulamazsa şirket hisselerini kendisinin yönetebileceğini söyler. Yıldız, banka banka gezip kredi arar. Hiç bir banka ona kredi vermez. Bu arada Kumru, Ömer’le yakınlık kurup ondan Çağatay ile Yıldız’ın her adımını öğrenir.

Kumru, babasının Yıldız’la yemeğe çıktığını duyunca çok sinirlenir. Arzu, da sinirleniyor ama yinede Kumru’yu sakinleştirmeye çalışır. Halit Can elini kapıya kıstırır ve hastaneye kaldırılır. Yıldız, durumu öğrenince Doğan’la yemekten erken ayrılıp hastaneye gider.

Çağatay, Doğan’ı hastanede görünce çok sinirlenir. Bir de onların yemekte olduğunu öğrenince daha da öfkelenir. Kumru, Ömer’den Çağatay’ın Yıldız’ı Doğan’dan kıskandığını öğrenir. Hemen bir plan yapıyor ve evlerinin su basmasını sağlar. Ömer’in Yıldız’ı görüştüreceği İsviçre’den gelen bankacıyı yerleştirdiği otelden, babasının oda ayarlamasını sağlar.

Bankacının gündüz görüşmelerini doldurup Yıldız’a geç vakit randevu vermesini sağlar. Bu arada Çağatay’a gidip Yıldız’la babasının ilişkisi olduğunu söyler. Ona, eğer inanmazsa babasının bu akşam otelde olacağını Yıldız’ın da babasıyla buluşacağını söyler.

Sedai, otelin kapısında bekler ve Yıldız’ı otele girerken görür. Yıldız ise, hiçbir şeyden habersiz bankacıyla görüşmek için otele giriş yapar. Çağatay, Yıldız’ın Doğan’la ilişkisi olduğundan emin olur.

Boşanma mahkemesinde hakime, boşanmayı kabul ettiğini ahlaksız bir kadınla daha fazla evli kalmak istemediğini ve onun bu yaptığından dolayı Yıldız’a dava açacağını söyler. Yıldız, duydukları karşısında şok olur.

Yasak Elma 122. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Kumru’nun Oyununa Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler