Ana SayfaDizilerSadakatsiz 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras'ı Evinde Karşılıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras’ı Evinde Karşılıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 40. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Aras’ın evinden ayrılırken bayılıyor. Aras, onu hastaneye götürüyor. Derya’ya olanları anlatıyor. Aras, Londra’ya dönüp boşanma işini bitirmek istiyor. Gitmeden Asya’nın yanına gidip ona veda ediyor. Asya, tüm kapılarını Aras’a kapatıyor. Aras, 1 ay sonra Türkiye’ye dönüyor. Onun başından geçenler haberlere konu oluyor. Asya, Aras’ı evinde karşılıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Aras’ı Evinde Karşılıyor!

Sadakatsiz dizisinin 41. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Leyla geldikten sonra Aras’ın evinden çıkıyor. Aras, peşinden gidip neden gerçekleri öğrenir öğrenmez ona anlatamadığını anlatıyor. Asya, Volkan’dan önce ondan gerçekleri öğrenseydi durumun farklı olacağını söylüyor ve bayılıyor.

SADAKATSİZ 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aras, hemen Asya’yı arabasına bindirip hastaneye götürüyor. Derya, Asya’yla özellikle ilgileniyor ve ona serum bağlıyor. Daha sonra Aras’la neler olduğunu konuşuyor. Aras, Derya’ya elleriyle Volkan’ın istediği kozu ona verdiği için çok üzgün olduğunu, karısının kendisini aldattığını, zaten evliliklerinin çok önceden bittiğini ve önce Leyyla’ya boşanma davası açıp onunla konuştuğunu anlatıyor.

Ertesi gün Leyla, yine Asya’nın yanına gidiyor. Asya, onunla konuşmak istemiyor. Onu hastaneden kovuyor. Daha sonra Aras’la buluşup. Onu affedemeyeceğini söylüyor. Aras, eve gidip hafızasını kaybettiği sırada aldığı notları alıyor. Deftere Asya’nın fotoğraflarını yapıştırıyor.

Bu arada Gönül, Haluk’un kendisini boşayacağını ve buluştuğu kadınla bir ilişkisi olduğunu düşünüp İstanbul’un en iyi avukatını tutup kocasından boşanmaya karar veriyor. Avukatına Haluk’un her şeyini elinden almak istediğini söylüyor. Haluk, Gönül’e avukatla Derin için görüştüğünü dese de onu inandıramıyor.

Asya, Bahar ile Derya’yla konuşmak için buluşuyor. Onların buluştuğu restorana Derin ile Leyla geliyor. Asya, Derin’in Leyla’yı önceden tanıdığını Aras’ın evli olduğunu bildiğini ve kendisinden sakladığını anlıyor. Derin’den intikam almak için onun duyacağı şekilde Volkan’ı arayıp ertesi gün arkadaşlarıyla ona geleceklerini söylüyor.

Derin, o gün gidip onları camdan ağlayarak izliyor. Gönül, oraya gidip kızını oradan uzaklaştırıyor. Kıskançlık krizlerine giren Derin, vakfa gidip Asya’nın evli bir adamla, hemde hastasıyla beraber olduğunu söylüyor. Asya, onu dinlemeden hastanenin baş hekimlik teklifini kabul ediyor.

Aras, hastanenin bir kısım hissesini alıp hastaneyi dar boğazdan kurtarıyor. İşlerini halleden Aras, Türkiye’ye geri dönüyor. Onun başından geçenler haberlere konu oluyor. Volkan, haberleri izleyip şok oluyor. Eve gelen Aras, karşısında Asya’yı buluyor.

Sadakatsiz 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras’a Karşı Tüm Kapılarını Kapatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler