Ana SayfaDizilerMasterChef 14. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 14. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef Türkiye 2021’in 14. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu Hababam Sınıfı’nın çekildiği Adile Sultan Kasrı’nda gerçekleşti. Mavi ve kırmızı takım öğretmenler günü dolayısıyla Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen öğretmenlere sunum yaptı. Öğretmenler tadımlarını yapıp beğendikleri takıma oylarını kullandı. MasterChef 14. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 14. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

MasterChef 14. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye’in son bölümünde 14.  haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Öğretmenler Gününe özel olarak ekip Adile Sultan Kasrına gitti ve dokunulmazlık oyunu orada oynandı. Takımlar belirlenen menüyü Türkiye’nin yedi bölgesinden gelen yedi öğretmenin beğenisine sundu.

14. HAFTA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım ve Kırmızı takım, Hababam sınıfına özel beş çeşit yemek yapılması istendi. Dokunulmazlık oyunu sırasında Görkem, tezgahtan bir şeyleri düşürdüğü için bir dakika köşede tek ayak üstünde bekleme cezası aldı. Tahsin’in ona bakarak gülmesi, Hababam Sınıfı’ndaki o unutulmaz sahneyi hatırlattı.

Takımlar verilen süre içinde yemeklerini bitirip misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler, yemeklerin tadımını yapıp en beğendikleri takımın yemeğine oylarını kullandı. Stüdyoya gelindiği zaman oylar açıklandı. Oyların sayımı sırasında nefesler tutuldu. Heyecan içinde geçen oyunda Mavi takım, 7-0 gibi farklı bir skorla başladı. Ancak sonrasında Kırmızı takım, dört yemekte de başarılı olup rakibi ile arasındaki farkı kapattı.

Beraberliğin bozulması tatlıya kaldı. Tatlı için verilen oyların sayımı sonucunda Kırmızı takım galip çıktı. Böylece, 18-17 skorla ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Bu sonuçla Kırmızı takım, dokunulmazlık mücadelesinde 1-1 beraberliği yakalamış oldu.

Bu oyunu kazanan takıma, çok özel bir restoranda yemek ödülü verileceği açıklandı. Oyunda farkın bir puanda kalması nedeniyle şefler, iki takımın da ödülden faydalanacağını söyledi.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye 2021’de heyecan sürüyor. Bu akşam, 14. haftanın ikinci dokunulmazlık dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım ve Kırmızı takımın ikinci karşılaşmasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım, aynı zamanda güzel bir ödül kazandı. Kaybeden takım ise iki eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler, yarışmacılardan sadece fırın kullanılarak bir yemek yapmalarını istedi. Başka bir pişirme tekniği kullanmadan yapılacak yemek için tam kırk dakika süre verildi. Sürenin sonunda en başarılı tabağı hazırlayan Burcu, oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, üçüncü eleme adayı olarak Safanur’un ismini verdi. Sonrasında Mavi takımdan dört isim için oylama yaptı. Oylama sonucunda ismi en çok yazılan Mert ise, haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

MasterChef 14. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler