Ana SayfaDizilerMasterChef 14. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 14. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Takımlar, dokunulmazlık oyununda Sushi çeşitleri yaparak şeflerin beğenisine sundu. En iyi Sushi’leri yapan takım haftanın ilk dokunulmazlığını kazandı. MasterChef 14. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 14. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 14. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 14. haftasının ilk dokunulmazlık oyununda takımlar, Sushi çeşitleri yaptı. En iyi Sushi’leri yapmak için takımlar büyük bir mücadele verdi. Verilen süren içinde her iki takımda menülerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

14. HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve Kırmızı takım, kendilerinden istenen Sushi menüsünü hazırlamak için büyük bir mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Şefler, takımların yemeklerini tek tek tadımını yaptı ve daha sonra sonuçları açıkladı.

Kırmızı takımın pirinçlerinin pişmesinde sorun yaşandı. Araz ile Pelin arasında pirinç pişirme yüzünden sürtüşme yaşandı. Mavi takım, 14. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Kırmızı takım ise, kaybettiği için bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef’in 14. haftasının bireysel dokunulmazlık oyununda Somer şef, yarışmacıların karşısına kendi imza yemeğiyle çıktı. Onlardan kendi imza yemeği olan Balık Ekmek yapmalarını istedi. Balık ekmeğin farklı yorumlayan şef yemeğini yarışmacılara yemeğini tanıtıp tattırdı ve yemeğin inceliklerini onlara anlattı.

Yarışmacılara bu yemek için tam kırk dakika süre verildi. Kırmızı takım yarışmacıları, verilen süre içinde yemeklerini bitirmek için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde Araz, tezgahını temizlerken tabağındaki ekmekleri devrildi ve onları düzeltti.

Araz, süre bittikten sonra tabağına dokunduğu için yemeği değerlendirmeye alınmadı. Şefler, Somer şefin imza yemeğini en iyi yapan iki ismi açıkladı. Eren ile Görkem’in tabakları en beğenilen tabaklar oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Eren oldu.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren, ilk eleme adayı olarak Görkem’in ismini verdi. Görkem, 14. haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar oylarını kullandı. En çok oyu alan adaylar Hasan ile Pelin oldu. Eşitlik olunca eleme adayını belirlemek takım kaptanı Görkem’e kaldı.

Zaten eleme adayı olan mavi takım kaptanı Görkem, Hasan ile Pelin arasında bir seçim yaptı ve Pelin’in ismini verdi. Pelin, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Görkem ile Pelin oldu.

MasterChef 13. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler