Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Bebeğini Mi...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Bebeğini Mi Kaybediyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Jale’nin elindeki oğlunu Sergen’nin de sayesinde kurtarıyor. Melisa, kocasına uzaklaştırma kararı aldıktan sonra kendisine geliyor. Azra, fenalaşıyor Yıldırım onu hastaneye götürüyor. Doktor, Azra’ya bebeğinin alınmazsa sağlığının riskli bir duruma düşeceğini söylüyor. Azra, bunu umursamıyor. Neyra’nın ortaya çıkmasıyla Azra, yine fenalaşıyor. Azra, bebeğini mi kaybediyor?

Salı Dizileri 2021

Azra Bebeğini Mi Kaybediyor?

Evlilik Hakkında Her Şey 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azra, Jale’nin arabasıyla karşı karşıya geliyor. Eren, arabanın içinden annesine sesleniyor. Jale, arabasıyla oradan kaçmaya çalışırken onun arabasının arkasına Sergen’in arabası duruyor ve arada kalan Jale, Eren’i serbest bırakmak zorunda kalıyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eren, babasına koştuktan sonra Azra, Jale’nin saçından tutup ona çocuklarının kimsenin dokunmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Sergen, Jale’yi polise teslim ediyor. Azra, işine dönüyor ve Sergen’le aynı arabadayken bayılıyor. O sırada Sergen ona aşk ilanı yapıyor ve onu hiç unutmadığını hala onu sevdiğini söylüyor.

Azra’nın bu konuşmadan sonra omzuna yaslandığını zannediyor. Ama sonradan Azra’nın bayıldığını anlayıp onu hastaneye yetiştiriyor. Doktor, Azra’yı muayene ettikten sonra onun bebeğinin iyi olduğunu ancak, eğer bu bebeği doğurmak isterse kendi hayatının tehlikeye gireceğini söylüyor ve ondan bebeğin alınmasını istiyor.

Azra, bebeğin alınmasını istemiyor ve Yıldırım’a bu durumdan kimseye bahsetmemesini istiyor. Yıldırım, bunu duyduktan sonra Çolpan’a onunla yaptığı anlaşmaya uymayacağını çünkü, Azra’yı her şeyden daha çok sevdiğini söylüyor. Çolpan, bu durumu onaylıyor.

Melisa, kocasının uzaklaştırma kararı alındıktan sonra kendisini daha güçlü hissediyor. Neyra, büyük bir boşanma davası için İstanbul’a geliyor. Hile ile seksen milyon lira alıp boşanma davasını sonuçlandırıyor.

İstanbul’dan ayrılırken televizyonda, Azra ile Yıldırım’ı televizyonda beraber görüyor. Hemen, Azra’nın karşısına geçmek için Koray’ı buluyor ve onun avukatlığını üstleniyor. Melisa’yı rezil etmek için önce Koray’ı bir televizyon programına çıkartıyor.

Koray programda, Melisa’yı çok sevdiğini ancak onun kariyeri uğruna bir çok şeyden vazgeçtiğini, Dubai planlarının ertelenmesinde nasıl yüzünün düştüğünü, onun daha önceden de sırf kariyeri uğruna bebeğini aldırdığını açıklıyor.

Bu açıklamadan sonra ve Koray’ın avukatı Neyla olduğunu öğrenen Azra, fenalaşıyor. Yıldırım, Azra’yı kucağına alıp hastaneye yetiştirmeye çalışıyor. Azra, o çok istediği bebeğini mi kaybedecek?

Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Sağlık Durumunun…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler