Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Sağlık Durumunun...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Sağlık Durumunun İyi Olmadığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra, Jale’yi yakaladığı gibi onun saçlarından tutup ona, çocuklarına kimsenin dokunamayacağını söyler. Eren’i onun elinden kurtarır. Fenalaşan Azra’yı Yıldırım sakinleştirmeye çalışırken içere sürpriz biri girer. Gelen kadın Yıldırım’ın eski eşi mi? Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra, sağlık durumunun iyi olmadığını öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Sağlık Durumunun İyi Olmadığını Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölüm 2. fragmanında; Azra, yaşadığı stresten fenalaşıyor. Yıldırım onu hastaneye yetiştiriyor. Azra, bebeğinin iyi olduğunu ancak kendisinin sağlık durumunun pek iyi olmadığını öğreniyor. Yıldırım’a, bu durumdan kimseye bahsetmemesini istiyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 10. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Sergen, mahkemede karısının hamile olduğunu öğrendiğini ve ondan boşanmak istemediğini söyler. Mahkeme çıkışı Miray, olanlardan annesini suçlar. Sergen, daha sonra Jale’nin yanına gidip onun hamile olduğundan emin olmak için doktora götürür.

Jale’nin yalanı ortaya çıkar. Doktor Jale’nin hamile olmadığını söyler. Sergen, olanları Azra’ya anlatır. Onun kendisine ultrason fotoğrafı gösterdiğini ama onun hamile olmadığını anladığını söyler. Azra, Jale’nin Miray’la yakınlık kurduğunu onun anahtarını alıp eve girdiğini ve cebinden ultrason fotoğrafını aldığını anlar.

Miray’la konuşup ona durumu anlatır ve bir daha kesinlikle onunla konuşmamasını onun, çok tehlikeli biri olduğunu söyler. Sanem, Eylül’ün kız kardeşini konuşturup onun bir kazada kızını kaybettiğini öğrenir. Hemen o tarihe ait mobese görüntülerini bulur ve kazayı Nisan’ın değil Eylül’ün yaptığını ispatlar.

Sanem Ural ile Eylül’ün boşanma davasına Nisan’ı şahit olarak getirir ve görüntüleri hakime sunar. Hakim, Ural ile Eylül’ün boşanmasına kızlarının velayetini iste babasına verilmesine karar verir. O sırada mahkemeye birisi geliyor ve o çocuğun babasının Ural değil kendisi olduğunu açıklar.

Yıldırım, Bahar’ın kızını bulması için Çolpan’dan yardım ister. Erman, onların sık sık görüştüğünü görüp Çolpan’ın Yıldırım’la anlaştığını birlikte bir avukatlık ofisi açacaklarını zannedip peşlerine düşer. Yıldırım ile Çolpan, kayıp kızın izini tam bulacakken içeri Erman girer. Onları yakaladığını söyler.

Sergen, Jale’nin yakalandığı haberini alır. Emniyete gittiğinde yakalanan kişinin Jale olmadığını öğrenir. Azra, Miray’ı arayıp onları okuldan kendisinin almaya geleceğini söyler. Jale, Eren’i alıp onu annesine götüreceğini söyleyip arabasına bindirir. Miray, son anda onları görür ve Jale’den kardeşini bırakmasını ister.

Jale ise, Eren’le birlikte yoluna devam eder. Eren’e, bundan sonra onun annesinin kendisi olacağını söyler. Azra, çocuklarını almaya giderken yolda Jale’nin arabasıyla karşılaşır. Eren’in arabanın içinde olduğunu görür.

Evlilik Hakkında Her Şey 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Jale’ye Haddini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler