Ana SayfaDizilerSadakatsiz 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras'a Karşı Tüm Kapılarını Kapatıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras’a Karşı Tüm Kapılarını Kapatıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 40. yeni bölümüyle 24 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Volkan, Aras’ın evli olduğunu öğrenir. Önce bunu Asya’ya anlatmak ister. Ancak sonra, araştırma yapıp elinde delillerde Asya’nın karşısına çıkıp ona her şeyi anlatır. Aras ise, Leyla’yla yüzleşip hemen boşanma davası açar. Asya, Aras’la buluşur. Aras, Asya’ya evli olduğunu itiraf eder. Asya, Aras’ı dinlemeden onu terk eder. Sadakatsiz 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, Aras’a karşı tüm kapılarını kapatıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Aras’a Karşı Tüm Kapılarını Kapatıyor!

Sadakatsiz 40. bölüm 1. fragmanında; Aras, Leyla’nın yanına gidip bir daha onun Asya’yla görüşmesini istemediğini, kendisinin Asya’yı çok sevdiğini o şehri hemen terk etmesini istiyor. Daha sonra Asya ile konuşmaya gidiyor. Asya, Aras’a onunla asla olamayacağını söylüyor.

İşte Sadakatsiz 40. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, Aras ile Asya’yı el ele görür. Onu son anda gören Kadir, Leyla’yı durdurup Aras’ın hafızasını kaybettiğini söyler. Volkan, Aras’ın evli olduğunu öğrenip sanki bir zafer kazanmışcasına onların yanına gider ve Asya’ya onunla konuşmak istediği bir şey olduğunu söyler.

O sırada, Ali ile Demir’in kavga edecekleri haberi gelir. Asya ile Volkan, hemen Ali’nin yanına gider. Ali, annesine ağır konuşur. Başına gelenlerin sorumlusunun o olduğunu ve bundan sonra babasında kalacağını söyler. Asya’da, Ali’ye öyle istiyorsa orada kalmasını söyleyip gider.

Aras, önce Londra’yı arayıp avukatıyla görüşür ve hemen ondan boşanma davası açmasını ister. Leyla’nın kendisini aldattığını belgeleyen fotoğrafları da avukata gönderir. Sonra, hiçbir şey hatırlamamış gibi Leyla’nın yanına gider. Leyla, Aras’ın boynuna sarılıp onunla mutlu bir evliliği olduğunu söyler.

Aras ise, son anda madem mutlu bir evlilikleri vardı neden kendisini aldattığını söyler. Leyla, onun her şeyi hatırlaması karşısında afallar. Volkan, Asya’ya Aras’ın evli olduğunu anlatmadan önce onunla ilgili her şeyi öğrenir ve hatta Aras ile Leyla’nın görüştüklerinin fotoğrafını çekip Asya’nın karşısına geçer.

Ona belgelerle her şeyi anlatır. Asya, beklemede kalır. Bu arada Derya, Kadir tarafından kandırıldığını anlar. Ona güvendiği için hastaneye büyük bir tazminat açılmanın eşiğine gelir. Volkan, Ali’yi ikna edip eve döndürüp annesinden özür diletir.

Leyla, Kadir’e İstanbul’a gideceğini söyleyip Derin’in yanına gider. Ona kendisine neden yalan söylediğini bildiğini yüzüne vurur. Derin, lafı dolandırıp onu üzmek istemediği için gerçekleri anlatmadığını söyler.

Leyla, Asya’yı görmek için acile gider. Asya, fotoğraflardan onun Aras’ın karısı olduğunu anlar. Ona hiçbir şey belli etmeden onu muayene edip kan tahlillerini aldırır. Aras, Asya’yı aramaya çalışırken o onu arar. Asya, Aras’ın gönderdiği konuma gider. Aynı konumu Leyla’ya gönderir.

Aras, Asya’ya evli olduğunu açıklar. Daha sonra kapı çalar ve Asya, onları baş başa bırakacağını söyleyip çekip gider.

Sadakatsiz 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras’ı Dinlemeden Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler