Ana SayfaDizilerSadakatsiz 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras'ı Dinlemeden Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Aras’ı Dinlemeden Terk Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 39. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Volkan, Aras’ın evli olduğunu öğreniyor. Önce bunu Asya’ya anlatmak istiyor. Ancak sonra, araştırma yapıp elinde delillerde Asya’nın karşısına çıkıp ona her şeyi anlatıyor. Aras ise, Leyla’yla yüzleşip hemen boşanma davası açıyor. Asya, Aras’la buluşuyor. Aras, Asya’ya evli olduğunu itiraf ediyor. Asya, Aras’ı dinlemeden onu terk ediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Aras’ı Dinlemeden Terk Ediyor!

Sadakatsiz 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Leyla, Aras ile Asya’yı el ele görüyor. Onu son anda gören Kadir, Leyla’yı durdurup Aras’ın hafızasını kaybettiğini söylüyor. Volkan, Aras’ın evli olduğunu öğrenip sanki bir zafer kazanmışcasına onların yanına gidiyor ve Asya’ya onunla konuşmak istediği bir şey olduğunu söylüyor.

SADAKATSİZ 39. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

O sırada, Ali ile Demir’in kavga edecekleri haberi geliyor. Asya ile Volkan, hemen Ali’nin yanına gidiyor. Ali, annesine ağır konuşuyor. Başına gelenlerin sorumlusunun o olduğunu ve bundan sonra babasında kalacağını söylüyor. Asya’da, Ali’ye öyle istiyorsa orada kalmasını söyleyip gidiyor.

Aras, önce Londra’yı arayıp avukatıyla görüşüyor ve hemen ondan boşanma davası açmasını istiyor. Leyla’nın kendisini aldattığını belgeleyen fotoğrafları da avukata gönderiyor. Sonra, hiçbir şey hatırlamamış gibi Leyla’nın yanına gidiyor. Leyla, Aras’ın boynuna sarılıp onunla mutlu bir evliliği olduğunu söylüyor.

Aras ise, son anda madem mutlu bir evlilikleri vardı neden kendisini aldattığını söylüyor. Leyla, onun her şeyi hatırlaması karşısında afallıyor. Volkan, Asya’ya Aras’ın evli olduğunu anlatmadan önce onunla ilgili her şeyi öğreniyor ve hatta Aras ile Leyla’nın görüştüklerinin fotoğrafını çekip Asya’nın karşısına geçiyor.

Ona belgelerle her şeyi anlatıyor. Asya, beklemede kalıyor. Bu arada Derya, Kadir tarafından kandırıldığını anlıyor. Ona güvendiği için hastaneye büyük bir tazminat açılmanın eşiğine geliyor. Volkan, Ali’yi ikna edip eve döndürüp annesinden özür diletiyor.

Leyla, Kadir’e İstanbul’a gideceğini söyleyip Derin’in yanına gidiyor. Ona kendisine neden yalan söylediğini bildiğini söylüyor. Derin, lafı dolandırıp onu üzmek istemediği için gerçekleri anlatmadığını söylüyor.

Leyla, Asya’yı görmek için acile gidiyor. Asya, fotoğraflardan onun Aras’ın karısı olduğunu anlıyor. Ona hiçbir şey belli etmeden onu muayene edip kan tahlillerini aldırıyor. Aras, Asya’yı aramaya çalışırken o onu arıyor. Asya, Aras’ın gönderdiği konuma gidiyor. Aynı konumu Leyla’ya gönderiyor.

Aras, Asya’ya evli olduğunu açıklıyor. Daha sonra kapı çalıyor ve Asya, onları baş başa bırakacağını söyleyip çekip gidiyor.

Sadakatsiz 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras’a Nasıl Bir Oyun Oynayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler