Ana SayfaDizilerSadakatsiz 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras'a Nasıl Bir Oyun Oynayacak?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Aras’a Nasıl Bir Oyun Oynayacak?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 39. yeni bölümüyle 17 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Leyla, kocası Aras’ı bulmak için Türkiye’ye gelir. Derin, onun Aras’ı bulmaması için elinden geleni yapar. Ama Leyla, Aras ile Asya’yı el ele görür. Kadir, Leyla’yı görüp ona durumu anlatır. Onların konuşmasını duyan Volkan, Aras’ın evli olduğunu öğrenir. Sadakatsiz 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, Aras’a nasıl bir oyun oynayacak?

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Aras’a Nasıl Bir Oyun Oynayacak?

Sadakatsiz 39. bölüm 1. fragmanında; Volkan, Asya’ya Aras’ın evli olduğunu söylüyor. Onun her şeyi hatırladığını ve bunu kendisinden gizlediğini söylüyor. Aras, Leyla’nın karşısına çıkıp onunla konuşuyor. Asya, Aras’tan intikam almak için bir plan yapıyor.

İşte Sadakatsiz 39. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Aras, Asya ile gittiği yemekte duyduğu müzikle hayatında bir kadın olduğunu hatırlar. İkili yemekten kalkıp otelden ayrılırken Leyla içeri girer. Aynı otelde kalan Volkan, Asya ile Aras’la, otelin asansöründe karşılaşıp onların otel odasında birlikte vakit geçirdiklerini düşünür.

Asya, Volkan’dan kendilerini rahatsız etmemesini ister. O sırada Nil Asya’yı arayıp Ali’nin eve gelmediğini söyler. Volkan, Ali’yi eve bıraktığını söyleyince Asya iyice telaşlanır. Ali ise, Demir ile birlikte bir bara gidip içki içer. Birlikte İngiltere’ye gidip oradan uzaklaşma planları kurar.

Ancak oradaki diğer çocuklar Ali ile Demir’e sataşır. Öyle olunca çocuklar arasında kavga çıkar. Durumu öğrenen Gönül, ortalığı ayağa kaldırır. Melih’de araya girince çocuklar kısa sürede bulunur. Aras, eve gittiğinde her şeyi hatırlar.

Hemen Kadir’i yanına çağırır ve onu sıkıştırıp neden kendisini tanımamış gibi davrandığının hesabını sorar. Ondan, her şeyi hatırladığını kimseye söylememesini eğer söylerse onu hapse sokacağını söyler.

Aras, yurt dışındaki otelle iletişime girip işlerin yürümesine devam eder. Leyla, Derin ile buluşur. Derin ona, yardımcı olacağını dayısının eski emniyet müdürü olduğunu ondan yardım isteyeceğini, hastaneleri de araştıracağını söyler.

Daha sonra onu Türkiye’den göndermek için Aras hakkında bir ize ulaşmadığını söyler. Aras, evini hatırlayıp oraya gider. Oradan iş görüşmelerini yapar. Her şeyi hatırladığından Asya’ya bir şey bahsetmez. Ona sadece bir sarışın kadın hatırladığını söyler.

Asya, bunu duyunca Aras’tan ilişkilerine biraz ara vermek istediğini söyler. Aras, Asya’yı kaybetmek istemez. Leyla, Derin’i dinlemeyip vakfa gider. Aras, vakfın bahçesinde Ali’nin kavga ettiğini görüp müdahale eder.

Olaydan sonra Asya’yı teselli etmeye çalışır. Aras’ın Asya’nın elini tuttuğunu gören Leyla onun yanına gidecekken Kadir onu görür ve onu zorla arabaya sokar. Ona, Aras’ın hafızasını kaybettiğini bunu yaparsa ters tepeceğini söyleyip sakinleştirir. Ama Volkan, onların konuşmalarını duyar.

Sadakatsiz 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan’ın Eline Aras’a Karşı Koz Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler