Ana SayfaDizilerSadakatsiz 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan'ın Eline Aras'a Karşı Koz Geçiyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan’ın Eline Aras’a Karşı Koz Geçiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla, kocası Aras’ı bulmak için Türkiye’ye geliyor. Derin, onun Aras’ı bulmaması için elinden geleni yapıyor. Ama Leyla, Aras ile Asya’yı el ele görüyor. Kadir, Leyla’yı görüp ona durumu anlatıyor. Onların konuşmasını duyan Volkan, Aras’ın evli olduğunu öğreniyor. Volkan’ın eline, Aras’a karşı büyük bir koz geçiyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Volkan’ın Eline Aras’a Karşı Koz Geçiyor!

Sadakatsiz dizisinin 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aras, Asya ile gittiği yemekte duyduğu müzikle hayatında bir kadın olduğunu hatırlıyor. İkili yemekten kalkıp otelden ayrılırken Leyla içeri giriyor. Aynı otelde kalan Volkan, Asya ile Aras’la, otelin asansöründe karşılaşıp onların otel odasında birlikte vakit geçirdiklerini düşünüyor.

SADAKATSİZ 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, Volkan’dan kendilerini rahatsız etmemesini istiyor. O sırada Nil Asya’yı arayıp Ali’nin eve gelmediğini söylüyor. Volkan, Ali’yi eve bıraktığını söyleyince Asya iyice telaşlanıyor. Ali ise, Demir ile birlikte bir bara gidip içki içiyor. Birlikte İngiltere’ye gidip oradan uzaklaşma planları kuruyor.

Ancak oradaki diğer çocuklar Ali ile Demir’e sataşıyor. Öyle olunca çocuklar arasında kavga çıkıyor. Durumu öğrenen Gönül, ortalığı ayağa kaldırıyor. Melih’de araya girince çocuklar kısa sürede bulunuyor. Aras, eve gittiğinde her şeyi hatırlıyor.

Hemen Kadir’i yanına çağırıyor ve onu sıkıştırıp neden kendisini tanımamış gibi davrandığının hesabını soruyor. Ondan, her şeyi hatırladığını kimseye söylememesini eğer söylerse onu hapse sokacağını söylüyor.

Aras, yurt dışındaki otelle iletişime girip işlerin yürümesine devam ediyor. Leyla, Derin ile buluşuyor. Derin ona, yardımcı olacağını dayısının eski emniyet müdürü olduğunu ondan yardım isteyeceğini, hastaneleri de araştıracağını söylüyor.

Daha sonra onu Türkiye’den göndermek için Aras hakkında bir ize ulaşmadığını söylüyor. Aras, evini hatırlayıp oraya gidiyor. Oradan iş görüşmelerini yapıyor. Her şeyi hatırladığından Asya’ya bir şey bahsetmiyor. Ona sadece bir sarışın kadın hatırladığını söylüyor.

Asya, bunu duyunca Aras’tan ilişkilerine biraz ara vermek istediğini söylüyor. Aras, Asya’yı kaybetmek istemiyor. Leyla, Derin’i dinlemeyip vakfa gidiyor. Aras, vakfın bahçesinde Ali’nin kavga ettiğini görüp müdahale ediyor.

Olaydan sonra Asya’yı teselli etmeye çalışıyor. Aras’ın Asya’nın elini tuttuğunu gören Leyla onun yanına gidecekken Kadir onu görüyor ve onu zorla arabaya sokuyor. Ona, Aras’ın hafızasını kaybettiğini bunu yaparsa ters tepeceğini söyleyip sakinleştiriyor. Ama Volkan, onların konuşmalarını duyuyor ve eline Aras’a karşı büyük bir koz geçiyor.

Sadakatsiz 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Aras’ın Evli Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler