Ana SayfaDizilerMasterChef 12. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 12. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Şefler 10 kasım Atamızın ölüm yıl dönümünü anarak programa başladı. Dokunulmazlık oyununda bu özel güne özel bir menü hazırlandı. Takımlardan, Türkiye’nin yedi bölgesinden yedi yemekten oluşan menüyü yapmaları istendi. Verilen bir saatin sonunda kazanan takım belli oldu. MasterChef 12. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu.

HAFTANIN 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!
Her iki takım kaptanı yemekleri yarışmacılar arasında paylaştırdı. Şefler, bu menü için takımlara tam bir saat süre verdi. Takımlar yemeklerini tamamladı ve şeflerin beğenisine sundu. Ancak bazı talihsizlikler yaşandı. Her iki takım da yemeklerinde balık kılçığı çıktı. Mavi takım çift tadım yaptığı için bir yemeği değerlendirmeye alınmadı.
Kırmızı takım 4’e 2’lik skorla haftanın ikinci dokunulmazlığını kazandı. Tahsin’in Hasan’ın yemeğini kullanılmış kaşıkla karıştırması büyük talihsizlik oldu. Oyunu kaybeden mavi takım bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfaktaki yerlerini aldı.
BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!
Bireysel dokunulmazlık oyunu için şefler, Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıl dönümüne özel bir tabak hazırlayıp yarışmacılardan o yemeğe yakın bir yemek yapmalarını istediler. Türkiye’nin yedi bölgesinden getirilen özel ürünlerle hazırlanan yemek için yarışmacılara bir saat süre verdiler.
Verilen bir saat sürenin sonunda mavi takım yarışmacıları yemeği yapıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler yemekleri değerlendirip yaptıkları tabağa en yakın tabağı yapan ismin Eren olduğunu açıkladılar.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Eren, eleme adayı olarak Dilara’nın ismini verdi. Dilara, Eren’in kendi ismini verdiği için ona tepki gösterdi. Günün ikinci eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar oylarını kullandı. Pelin, yaptığı çorbanın geçmemesinde Safanur’u suçladı. En çok oyu alan Pelin oldu. Dilara haftanın 3. eleme adayı oldu. Pelin ise, haftanın 4. eleme adayı oldu.
Böylece, haftanın eleme adayları; Araz, Azize, Dilara ve Pelin oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler