Ana SayfaÜnlülerMasterChef 12. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 12. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Şefler takımlara 5 çeşit Vegan yemekleri yapmalarını istedi. Her iki takımda büyük bir mücadele verip tüm yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundular. MasterChef 12. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 12. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 12. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 12 haftasının ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar haftanın ilk dokunulmazlık oyununda vegan menüsü yapacaklarını öğrendi. Şefler, takımlara; Kereviz böreği, karnabahar köftesi, köz biberli hıngal, bakla dolması, vegan brownie tariflerini çıkardı.

HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve Kırmızı takım kaptanları menüyü yarışmacılarına paylaştırdı. Verilen süre başladı ve her iki takımda en iyi vegan menüyü hazırlamak için büyük mücadele verdi. Sürenin bitmesiyle şefler yemeklerin tadımını yapıp tek tek değerlendirdiler.

Mavi takımın yemekleri daha çok beğenildi ve haftanın ilk dokunulmazlığının sahibi oldu. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım ise, bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık için şefler yarışmacılara ana ürün olarak Bal Kabağı verdiler. Onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemek yapmalarını istediler. Verilen süre içinde beş yarışmacı bireysel dokunulmazlığı alabilmek için büyük mücadele verdi.

Sürenin bitmesinden sonra şefler, yarışmacıların yaptıkları yaratıcı yemeklerin tadımlarını yapıp değerlendirdiler. Burcu, Bal Kabağı ile en iyi yaratıcı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, haftanın ilk eleme adayı olarak Araz’ın ismini verdi. Araz, haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Azize oldu. Azize, haftanın 2. eleme adayı oldu.

Böylece haftanın 1. ve 2. eleme adayları Araz ile Azize oldu.

MasterChef’in bu akşamki bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kazanan takım haftaya iddialı başlayan Mavi takım mı olacak? Yoksa Kırmızı takım bir atak yapıp beraberliği mi yakalayacak?

MasterChef 11. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler