Ana SayfaÜnlülerHakan Ural' ın Son Durumunu Partneri Nur Tuğba Namlı Açıkladı...

İlgili Postlar

Hakan Ural’ ın Son Durumunu Partneri Nur Tuğba Namlı Açıkladı…

Sunucu Nur Tuğba Namlı, koronavirüse yakalanan program partneri Hakan Ural‘ ın son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Başarılı sunucu Hakan Ural’ ın son durumu nedir? İşte Detaylar…

Koronavirüse Yakalanan Hakan Ural’ dan Acı Haber…

Hakan Ural’ ın Son Durumunu Partneri Nur Tuğba Namlı Açıkladı…

Kanal D televizyonlarında hafta içi her gün izlediğimiz ‘Neler Oluyor Hayatta’ adlı programının başarılı sunucularından Hakan Ural, kısa bir süredir rahatsızlığı sebebiyle programa çıkamıyor. Koronavirüs sebebiyle nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Hakan Ural’ ın sağlık durumunu programdaki iş arkadaşı Nur Tuğba Namlı, canlı yayında bu sabah açıkladı.

Nur Tuğba Namlı: “Diğer Haberlere Lütfen İtibar Etmeyin”

Sosyal medyada ortaya çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı, ” Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan’ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin. Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış Haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de, her gün ‘hayır böyle değil, şöyle’ desek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef” dedi.

Hakan Ural kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler