Ana SayfaÜnlülerKoronavirüse Yakalanan Hakan Ural' dan Acı Haber...

İlgili Postlar

Koronavirüse Yakalanan Hakan Ural’ dan Acı Haber…

Geçtiğimiz hafta Covid 19′ a  yakalanan ve sosyal medya sayfasından rahatsızlığı hakkında paylaşımlar yapıp hayranlarından dualar isteyen Hakan Ural,’ ın sağlık durumunun gittikçe ağırlaştığı ve yoğun bakım ünitesine alındığı iddia edildi. İşte Detaylar…

Durumu Ağırlaşan Hakal Ural’ ın Sağlık Durumu Nasıl?

Koronavirüse Yakalanan Hakan Ural’ dan Acı Haber…

Aniden hastalanan eski oyuncu Hakan Ural, sosyal medya hesabı olan Instagram’ dan son paylaşımıyla hayranlarından dua istemişdi. Son halinden bahsederken “tarif edilemeyen virüslerle” savaştığını anlatan Hakan Ural, “İyiyiz demek için erken davranmışız, her geçen gün daha da zorlaştı” dedi. Fakat bir kaç gün sonra durumu dahada ağırlaşan ünlü sunucunun Hakan Ural, hastaneye giderek  test yaptırdı ve önce negatif çıkan test bir süre sonra pozitife dönmüşdü.

Hakan Ural Yoğun Bakımamı Alındı…

Ünlü sunucu Hakan Ural, ardından sadece tedbir amacıyla hastaneye yatırıl sağlık durumu daha da kötüye gittiği için  yoğun bakım ünitesine alındığı iddia edildi. Hakan Ural’ ın çift doz koronavirüs aşısı olduğu bilinirken rahatsızlığı hakkında ünlü sunucunun yakınlarından henüz bir açıklama gelmedi.

Hakan Ural kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler