Ana SayfaDizilerMasterChef 12. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 12. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 11. haftayı da geride bıraktı. Emre’nin elenmesinden sonra 11 yarışmacı 12. haftanın ilk bölümünde, kaptanlık oyunu için mücadele etti. Kaptanlık oyunu iki aşamadan oluştu. Şefler yarışmacılardan önce kıymalı pide yapmalarını istedi. İkinci tura kalanlardan ise Trabzon Yağlaması yapıp şeflerin beğenisine sundu. MasterChef 12. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı?

MasterChef 11. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 12. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 12. haftasında ilk kaptanlık oyunu iki aşamadan oluştu. İlk aşamada şefler yarışmacılardan Kıymalı Pide yapmalarını istedi. Şefler yarışmacılara 35 dakika süre verdi. Yarışmacılar en iyi Kıymalı Pideyi yapmak için mücadele etti. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda ikinci tura geçen yarışmacılar belirlendi.

KAPTANLIK OYUNUNUN İLK TURU!

MasterChef Türkiye 12. haftasına yeni bir kaptanlık oyunu ile başladı. Bu akşam kaptanlık oyunu iki aşamalı olarak yapıldı. İlk aşamada yarışmacılardan 35 dakikada iki tane kıymalı kapalı pide istendi. Verilen sürenin bitiminde şefler, değerlendirmelerini yaptı ve sonraki aşamaya geçen 6 yarışmacıyı belirledi. Bu isimler; Safanur, Azize, Dilara, Tahsin, Eren ve Sergen oldu.

KAPTANLIK OYUNUNUN İKİNCİ TURU!

İkinci turda yarışacak 6 yarışmacıya 25 dakika süre verildi ve onlardan 25 beş dakika süre içinde en iyi Trabzon yağlaması yapmaları istendi. 6 yarışmacı var güçleriyle en iyi Trabzon Yağlaması yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin sonunda yarışmacılar yaptıkları pideleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, pideleri değerlendirdi ve en sona Tahsin ile Safanur kaldı. En başarılı Trabzon Yağlamasını yapan Safanur oldu ve Mavi takım kaptanlığının sahibi oldu.

TAKIMLAR NASIL OLUŞTURULDU?

Safanur, ilk kez mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Mert’i seçti. Daha sonra takımlar şöyle oluşturuldu;

Mavi Takım kaptanı Safanur’un seçtiği yarışmacılar; Eren, Hasan, Tahsin, Dilara ve Pelin’i seçti.

Kırmızı Takım kaptanı Mert’in seçtiği yarışmacılar; Sergen, Azize, Araz ve Burcu oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Takımlar oluşturulduktan sonra, Kırmızı ve Mavi takım kaptanı avantaj oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler her iki kaptana 35 dakika süre verdi ve bu süre içinde onlardan 12 tane Parmak Börek yapmalarını istedi.

Safanur ile Mert, 35 dakika süre içinde hem lor peynirlerini yapıp, hemde hamurlarını açıp 12 tane parmak böreklerini yaptı. Verilen sürenin sonunda en iyi parmak börekleri yapan Mert oldu. Mert, karşı takımdan bir yarışmacı alma hakkına sahip oldu. Ancak şeflere bu hakkını kullanmak istemediğini söyledi. Onun bu davranışı alkışlarla karşılandı.

MasterChef 11. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler