Ana SayfaDizilerYasak Elma 120. Bölüm Fragmanı Yayında! Feyza Gizlediği Gerçeği Açıklayacak Mı?

İlgili Postlar

Yasak Elma 120. Bölüm Fragmanı Yayında! Feyza Gizlediği Gerçeği Açıklayacak Mı?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 119. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Doğan’ın kızının yaptıklarını bildiği halde sustuğunu öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Doğan, Ender’in Arzu’yu kendisinden uzaklaştırma entrikalarını anlayıp onunla ilişkisini bitiriyor. Feyza, Çağatay’ı artık kimseye kaptırmak istemiyor. Kumru ardından Yıldız, onların evde olduğunu öğreniyor. Feyza, gizlediği gerçeği açıklayacak mı?

2021 Pazartesi Dizileri

Feyza Gizlediği Gerçeği Açıklayacak Mı?

Yasak Elma 120. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Kumru’nun televizyonda yaptığı açıklamayı izliyor. Onun bu yaptığı karşısında şok oluyor. Doğan ise, kızının bunu da yapmış olacağına inanamıyor. Kumru ise, babasına bu kendisinin özgür kararı olduğunu ve kendisine saygı duymasını istiyor.

YASAK ELMA 119. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doğan, kızına karşısına alıp konuşuyor. Kumru, babası karşısında kesinlikle geri adım atmıyor ve ona asla bu ilişkiyi kimseden gizlemek istemediğini söylüyor. Ondan da kendisine insan olarak duygularına saygı duymasını istiyor.

Doğan, kızının psikolojisinin iyi olmadığını anlayınca üzerine gitmiyor. Yıldız, Canan’dan kızının Çağatay’la olan ilişkisini daha önceden bilip sustuğunu, hatta kendisini susturmak için para verdiğini söylüyor.

Bunun üzerine Yıldız, Doğan’la konuşmaya gidiyor. Doğan, Yıldız’a hak verdiğini ama kendisinin yaşadıklarını bilmediğini söylüyor. Çağatay, Yıldız’ın şirke hisselerine tedbir kararı koyduğunu öğreniyor.

Yıldız, Doğan’ın kızı için bir hastaneyi aldığın ve daha sonrasında devir ettiğini öğreniyor. Bunun altında ne olduğunu öğrenmek için hastanenin arşivine girmek için doktor kılığına giriyor. Hastanenin çalışanlarından Deniz, Yıldız’ı tanıyor ve hemen Kumru’yu arıyor.

Kumru, Deniz’den Yıldız’ı arayıp. Onun Kumru ile ilgili bilgilere ulaştığını bildiğini, eğer oğlunun velayetini Çağatay’a verirse gerçekleri ona anlatacağını söylüyor. Bu arada Feyza, Çağatay’ı kimseye kaptırmak istemiyor.

Bu fırsatı değerlendirip her fırsatta Çağatay’la birlikte olmayı deniyor. Çağatay, avukatı aracılığı ile Yıldız’la uzlaşmayı deniyor. Ama Yıldız geri adım atmıyor. Feyza, Çağatay’ın evde yalnız olduğunu öğrenip onun yanına gidiyor.

Ona, uzun zamandır içinde sakladığı söylemek istemediği bir sırrı olduğunu söylüyor. Onun elinden tutup konuşacakken Kumru, Çağatay’ın evine bir kadının girdiğini öğreniyor. Kumru, Feyza ile Çağatay’ı el ele görüyor.

Onlardan bunun hesabını sorarken Yıldız içeri giriyor. Yıldız, Feyza’nın neyi itiraf edeceğini merak ettiğini ve o gün orada herkesin eteğindeki taşları dökeceğini söylüyor. Kumru, Çağatay’ın kendisini başka bir kadınla aldattığını düşünüyor. Yıldız ise, Çağatay’ın kendisini her ikisiyle de aldattığını düşünüyor.

Yasak Elma 119. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Davut’un Büyük Bir Sırrı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler