Ana SayfaDizilerYasak Elma 119. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Davut'un Büyük Bir Sırrı...

İlgili Postlar

Yasak Elma 119. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Davut’un Büyük Bir Sırrı Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yasak Elma, 119. yeni bölümüyle 8 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Çağatay ile Kumru’nun ilişkisini ifşa ettikten sonra evi terk eder. Çağatay, Yıldız’dan af dilemek için kapısına dayanır. Doğan, basın toplantısı yapıp kızının iftiraya uğradığını açıklar. Ama Kumru, katıldığı programda ilişkisini inkar etmez. Yasak Elma 119. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Davut’un kızıyla ilgili sakladığı büyük bir sırrı olduğunu anlıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Davut’un Büyük Bir Sırrı Olduğunu Anlıyor!

Yasak Elma 119. bölüm 1. fragmanında; Davut, Ender’e onu özel hayatında istemediğini söylüyor. Yıldız, Ender’in kendisine karşı ikili olduğunu anlıyor. Davut ile yüzleşen Yıldız, ona kızıyla Çağatay’ın ilişkisini bilip neden sustuğunu soruyor. Yıldız, Davut’un konuşmalarından onun Kumru ile ilgili büyük bir sırrı olduğunu anlıyor. Davut’un Kumru’nun yaptığı bir hatayı örtmek için bir hastane satın aldığı ortaya çıkıyor.

İşte Yasak Elma 119. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 118. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, ödül aldığı törende kürsüye Çağatay ile Kumru’yu yanına çağırıp onların ilişkisini ifşa eder. Doğan, kızını alıp hemen oradan uzaklaşır. Çağatay ise, Yıldız’ın yaptığı şeyin şokunu yaşar. Yıldız’ın reklam yüzü olduğu şampuanın satışları patlar.

Ödül töreninden bir gün önce Yıldız, bir ev tutar ve annesine durumu anlatır. Ondan Halt Can’ı alıp sabah o eve gitmesini ve telefonlarını kapatmasını ister. Yıldız, törenden sonra yeni evine gider.

Çağatay, eve döndüğünde Yıldız’ın annesi ve oğluyla evden ayrıldığını öğrenip kahrolur. Hemen, Kumru’nun telefon numarasını silip engeller. Doğan ise, kızından bu yaptığının hesabını sorar.

Kumru ise babasına, Çağatay’ın evliliğinde mutlu olmadığını o yüzden onunla birlikte olduğu açıklamasını yapar. Ender, bu yaşananlar karşısında şok olur. Hemen, Yıldız’ın yanına gidip onun yanında olduğunu bilmesini ister.

Öte yandan da Doğan’ı elinde tutmak için onun yanındaymış gibi görünür. Ona, kızının arkasında olduğunu söyleyen bir açıklama yapması konusunda akıl verir. Yıldız, avukatıyla görüşüp Çagatay’la boşanmaya karar verir.

Kumru, Yıldız’ın yanına gelip Çağatay’la gerçek bir aşk yaşadığını söyleyip ona birlikte çekindikleri fotoğrafları gösterir. Çağatay, Yıldız’dan ayrılmak istemez ve kapısına gelip ondan af diler. Asuman, Çağatay’ın Yıldız’a nasıl yalvardığını videoya çekip Kumru’ya gönderir.

Doğan, kızıyla birlikte basının önüne açıklama yapmak üzere çıkar. Açıklamada kızının iftiraya uğradığını söyler. Ender, Caner’den Arzu’nun evinde dinleme cihazı yerleştirmesini ister. Eline geçen konuşma kaydıyla Doğan’ın yanına gidip ona Arzu’nun ona ihanet ettiğini söyler.

Ama Arzu, gelip Ender’in kendisinin evine dinleme cihazı yerleştirdiğini görüntülerle ispat eder. Arzu, Ender’e şoförünü de onun ayarladığını bildiğini söyler. Ender, Doğan karşısında küçük düşer.

Kumru, bir televizyon programına çağrılır. Doğan, kızına bir metin hazırlatıp o metni ezberleyip programda öyle bir açıklama yapmasını ister. Ama Kumru, programda Çağatay’la ilişki yaşadığının doğru olduğunu, onunla karşılıklı bir aşk yaşadığını beyan eder.

 Yasak Elma 119. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Katıldığı Programda İlişkisini İnkar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler