Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Ali'yle Evlenmeyi Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Ali’yle Evlenmeyi Kabul Edecek Mi?

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Kanunsuz Topraklar, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülfem, babasının kalp krizi geçirdiğini duyunca konağa geri dönüyor. Gülfem, ailesini korumak için Ali’yle olmayı kabul ediyor. Ali, Davut’u tuzağa düşürüp onu tutuklatıyor. Davut, kaçmayı başarıp Gülfem’e oralardan gitmek istediğini söylüyor. Gülfem ise, ona Ali’nin kendisine sahip olduğunu söylüyor. Kanunsuz Topraklar 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülfem, Ali’yle evlenmeyi kabul edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Ali’yle Evlenmeyi Kabul Edecek Mi?

Kanunsuz Topraklar 7. bölüm 1. fragmanında; Gülfem, Davut’u bulmak için Kasapoğlu’nun çiftliğine gidiyor. Davut, Gülfem’le yaşadığı evi öfkeden ateşe veriyor. Kasapoğlu, kızından Davut’un masum olduğunu ona ihanet edenin kendisi olduğunu itiraf ediyor. Asude, Ali’ye hamile olduğunu söylüyor. Gülfem’le hemen evlenmek istiyor. Ona ertesi gün nikahlarının olacağını ve o imzayı atacağını söylüyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 7. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Celal, abisine doğrulttuğu silahı ateşleyemiyor. Davut, aldığı notla Rafet’le görüşüyor. Ona silahların Kasapoğlu’n da değil Ali’de olduğunu söylüyor. Daha sonra Davut’un konuşmalarından Kasapoğlu, jandarmanın Ali’nin evini arayacağını anlıyor.

Fikriye, gelip ablasına babasının kalp krizi geçirdiğini, Ali’nin onu tehdit ettiğini söylüyor. Gülfem, hemen onunla konağa dönüyor. Malik, bir intihar mektubu yazıp gidiyor. Kızları o intihar mektubunu okuyor. Babalarını bulup onu bu fikrinden vazgeçiriyor.

Gülfem, Ali’nin ayağına gidip ailesini ve Davut’u rahat bırakması karşılığında ne istiyorsa yapmaya hazır olduğunu söylüyor. Davut, Gülfem’in konakta olduğunu duyup oraya gidiyor. Gülfem, babasının rahatsız olduğunu bir süre onun yanında kalmak istediğini söylüyor.

Daha sonra Ali’yle birlikte yemeğe çıkıyor. Ali onu, Asude’nin evine götürüyor. Orada Gülfem’e eziyet ediyor. Yerlere kuru yemiş döküp ona temizletiyor ve hatta ayakkabılarını sildiriyor. O gece Gülfem oradan kaçıp Fatma’nın evine gidiyor.

Fatma, oğluyla konuşup Gülfem’i alıp İstanbul’a götürmesini istiyor. Kasapoğlu, Ali’nin evine silahları yerleştiriyor. Jandarma evde gelip arama yapıyor. Ancak silahlar bulunamıyor. Celal, jandarma gelmeden önce silahların yerini değiştiriyor.

Ali, yine de göz altına alınıyor. Ama yüksek mevkiden kişiler jandarma komutanını arayıp Ali’nin hapisten çıkmasını sağlıyor. Gülfem, kendisini Ali’nin bulamayacağı bir yere saklanıyor. Fikriye, Davut’a ablasının yerini söylüyor. Zarife ise Gülfem’in yerini Ali’ye söylüyor.

Gülfem, Ali’yi kolundan yaralıyor. Davut’un geldiğini gören Ali, Gülfem’i bayıltıp yanına uzanıyor. Daha sonra Davut’la boğuşmaya başlıyor. O sırada jandarma gelip Davut’u Ali’yi öldürmeye teşebbüsten tutukluyor. Davut, jandarmanın elinden kurtulup Gülfem’e birlikte kaçmayı teklif ediyor. Oda yapamayacağını Ali’nin kendisine sahip olduğunu söylüyor.

Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Vatana İhanetten Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler